Tulevaisuusfoorumi 2018

Tulevaisuusfoorumi 2019 kuva

Navigaatiovalikko

IFrame

Tulevaisuusfoorumi 2018

Pielisen Karjalan TULEVAISUUSFOORUMI 2019 Miten työ vie? kuva

Tulevaisuusfoorumi 2018 Valtimo

Murupolku

Pielisen Karjalan TULEVAISUUSFOORUMI Uskalla innostua - löydä oma tiesi

Pielisen Karjalan TULEVAISUUSFOORUMI Uskalla innostua - löydä oma tiesi

striimataan torstaina 18.2.2021 PielisAreenalta Nurmeksesta.

Alati muuttuvassa toimintaympäristössä ketterimmät yritykset luovivat eteenpäin. Tarkkaile signaaleja, valjasta digitaalisuus ja uusin tekniikka yrityksesi voimavaraksi, ideoi ja kokeile rohkeasti - löydä oma tiesi. Toivomme, että Tulevaisuusfoorumin puheenvuorot innostavat ja rohkaisevat uusille poluille.

Tulevaisuusfoorumi  20-21 -tapahtuma järjestetään striimattuna Youtuben kautta. Lähetämme osallistumislinkin kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille. Tilaisuus alkaa klo 12 ja päättyy n. klo 16.40. Tilaisuudessa esitellään Paras uudistumisidea 2020 -kilpailun tulokset. Tulevaisuusfoorumin juontaa Saimi Hoyer. Tilaisuuden avaa PIKES Oy:n toimitusjohtaja Minna Heikkinen.

Tilaisuuden puhujat ja aiheet:

Inspiraatiota yrittäjältä yrittäjälle / Ilkka Lavas, sarjayrittäjä

Muutosvoimaa 2020 - Heitä viime vuosisadan opit muutosjohtamisesta jo romukoppaan / Mika Sutinen, industrial partner

  • Mika Sutinen on kirjoittanut yhdessä Kirsi Pihan kanssa tuoreen kirjan ”Muutosvoimaa”, joka on tutkimusmatka modernin ihmisen muutosjohtamiseen. Mika kertoo tuoreeltaan, miten muutosjohtamisen oppeja pitäisi päivittää tälle vuosisadalle.

Älykäs automaatio liiketoiminnan murrosta tukemassa / Tommi Kovalainen, director, digital droductivity / intelligent Automation, CGI

  • Automaatio on etenemässä vauhdilla teollisuushalleista toimistoihin ja ylipäätään ihmisen suorittamiin prosesseihin. Ihmisen suorittaman sääntöpohjaisen manuaalityön määrä vähenee dramaattisesti lähivuosina automatisoinnin myötä. Automatisointi koskettaa kaikkia toimialoja ja muuttaa niin työtapoja, työympäristöjä, työntekijöiden osaamisvaatimuksia kuin itse työn tuottamaa arvoa. Mitä automatisoinnin saralla tapahtuu nyt, mihin ollaan menossa ja miksi olisi nyt tärkeää olla mukana.

XR-teknologioista lisäarvoa liiketoimintaan / Tommi Teronen, co-founder, Teatime Research Oy

  • Miten eri alojen toimijat voivat hyödyntää VR ja AR -teknologioita omassa toiminnassaan jo nyt. Miten kannattaa lähteä liikkeelle? Mistä löytyy tarvittava lisäarvo? Mitä laitteet ja kehitystyö maksaa?

Tulevaisuusfoorumi on avoin kaikille.

Tilaisuuden ohjelma TÄSSÄ LINKISSÄ.

Puhujaesittely Mika Sutinen, industrial partner

Mika Sutinen on luovuudestaan ja erinomaisesta johtamisesta palkittu suomalainen yrittäjä ja pitkän linjan toimitusjohtaja. Menestyksekkään toimitusjohtajauran jälkeen Mika vaikuttaa nykyään pääomasijoittaja Vaaka Partners:in industrial partnerina ja 11 yhtiön hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä. Laajempi esittely tässä linkissä.

Uusi ilmoittautumislinkki Tulevaisuusfoorumiin 20/21, klikkaa tästä! Käytä tätä linkkiä vain siinä tapauksessa, että sinulle ei ole tullut henkilökohtaista kutsua.  

Tilaisuudesta kiinnostuneet ryhmät ja ryhmien vetäjät. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Kaija Turuseen, kaija.turunen@pikes.fi tai puhelin 0400 783 374. Sovitaan ilmoittautumiskäytännöistä yhdessä.

 

Turvallisuusohjeita tilaisuuden järjestäjille ja yhteistyökumppaneille:

Huomioimme Tulevaisuusfoorumi-tilaisuuden järjestämisessä koronatilanteen vaatiman turvallisuuden ja seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia yhteistyössä kokeneen tapahtumajärjestäjän Hyvärilä – Nuoriso- ja matkailukeskuksen kanssa. Huomioimme mm. seuraavat asiat: tilaisuuteen osallistujat sijoitetaan eri osastoihin turvavälit huomioiden, osallistujille on tarjolla ilmaisia maskeja, huolehdimme hygieniasta THL:n ohjeiden mukaan ja tiedotamme toimintaohjeista sekä ennakkoon että tapahtumapaikalla. Tilaisuuteen osallistujien tulee noudattaa tapahtuma-ajankohtana voimassa olevia ohjeita ja suosituksia tartuntatautien torjumiseksi. Näin yhteisvoimin mahdollistamme tapahtumaan osallistumisen turvallisesti. Lähetämme tarkat ohjeet noin viikkoa ennen tilaisuutta kaikille tilaisuuteemme ilmoittautuneille.

Tässä linkissä Hyvärilä - Nuoriso- ja matkailukeskuksen yleiset ohjeet koronatilanteessa. Täsmennämme ohjeita ja tiedotamme tilaisuuteen osallistujille ennen tilaisuutta. https://www.hyvarila.com/info/ajankohtaista/majoitu-ruokaile-ja-kokousta-turvallisesti-hyvarilassa

 

Tilaisuudessa julkistamme Paras uudistumisidea 2020 -kilpailun tulokset. Kilpailuaika oli 7.8.-31.8.

Mikä nurmeslaisen yrityksen lanseeraama kehittämisidea, tuote- tai palvelu-uutuus palkitaan

PARAS UUDISTUMISIDEA 2020-palkinnolla Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumissa 5.11.2020?

Kilpailuehdotusten lähettäminen päättyi 31.8.2020. Yleisöllä oli tilaisuus äänestää suosikkiaan 2.-9.9.2020 PIKESin facebook-sivulla https://www.facebook.com/PikesOy.

 

Lue lisää kilpailusta, klikkaa PARAS UUDISTUMISIDEA 2020 -kilpailun sivua: https://www.pikes.fi/en/paras-uudistumisidea-kilpailu-2020

 

Lämmin kiitos ehdotuksista! Nostetaan yhdessä oman paikkakunnan positiiviset tarinat esille. Kerro hyvää alueen yrityksistä, annetaan hyvän kiertää ja kasvaa.

 

Lisätietoja tilaisuudesta ja kilpailusta:

Minna Heikkinen

toimitusjohtaja

puhelinnumero 050 599 4326

minna.heikkinen@pikes.fi

 

Kaija Turunen

viestintäasiantuntija

puhelinnumero 0400 783 374

kaija.turunen@pikes.fi

 

 

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi on PIKES Oy:n vuodesta 2008 lähtien järjestämä tapahtuma, joka toteutetaan Nurmeksessa. Tulevaisuusfoorumin teemaksi valitsemme ajankohtaisen, alueen elinkeinoelämän kehitystä suuntaavan aiheen. Tulevaisuusfoorumin teemoina ovat olleet mm. vuonna 2019 Miten työ vie? 2018 Metsä on mahdollisuus – mitä nyt metsäalalla? vuonna 2017 Matkailu muuttuu – tarina jatkuu, vuonna 2016 Pienestä isoksi – rohkene verkostoitua! vuonna 2015 Liiketoiminta uudistuu – tartu mahdollisuuksiin sekä vuonna 2014 Paikallista ruokaa? ­­–mielenkiintoisia näkökulmia ravinnosta.