Kohtaanto-hankkeen kuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Tuotantopäällikkö Pitkänmäen Puusepille Nurmekseen

Pitkänmäen Puusepät Oy on Nurmeksessa sijaitseva, vuonna 1995 perustettu, yksityisten sekä julkisten tilojen kiinto- ja erikoiskalustamiseen erikoistunut yritys. Toteutamme keittiöt, kiintokalusteet makuuhuoneisiin sekä wc-, eteis- ja kylpytiloihin asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Käytössämme on suunnitteluohjelma 3D-kuvia varten ja näyttelytila. Erikoiskalustekohteitamme toteutamme yleensä tilaajan valmiiden suunnitelmien mukaisesti ja kohteet ovat ammattitaitoa ja vankkaa osaamista vaativia.

Haemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yrityksen tuotannosta, projektinhallinnasta ja esimiestyötä. Työhön kuuluu myös suunnittelu- ja myyntityö yksityisasiakkaille. Edellytyksenä tehtävään on tekninen koulutus ja/tai työkokemus, itsenäinen työote ja vastuunottokyky. Eduksi luetaan kaupallinen koulutus tai kokemus myyntityöstä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Esitä palkkatoive. Hakuaika päättyy 9.8.2019.

Ota yhteyttä Vesa Nuutiseen ja kysy lisää tai laita työhakemus: puusepat@pp.inet.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kohtaanto 2018-2019

 

Palauta asettelu

 

Kohtaantohankkeen palvelut työnantajalle ja työntekijälle

Kohtaanto 2018-2019 hanke on päättynyt

Kohtaanto 2020-2022- hanke oli ESR-rahoitteinen. Hankkeen kesto oli 1.1.2018 – 30.6.2020 ja PIKES OY toimi hankkeen hallinnoijana.  Hankkeen yhteyshenkilönä toimi Outi Meriläinen.

 

 

Outi Meriläinen

Outi Meriläinen

Yritysasiantuntija,
puh. 046 922 4271
Taidolla töihin 2020-2022
Erityisosaaminen: rekrytointi, koulutukset, työnhaku
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksan ja ranskan perusteet