Kohtaanto-hankkeen kuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Ylä-Karjalan Sähkö Oy hakee työnjohtajaa!

Hakuaika on päättynyt! Kiitos hakemuksista.

Sähköinsinööri tai teknikko, tule työnjohtajaksi Ylä-Karjalan Sähköön!

Olemme Ylä-Karjalan alueella vuodesta 1979 toiminut moni-alayritys, jonka päätoimiala on sähköurakointi. Meillä on myös paloilmoitin-, antenni- ja tele-, sekä kylmälaite-urakointioikeudet. Lisäksi teemme valokuituhitsauksia ja teollisuuden huoltotöitä. Henkilökuntaamme kuuluu noin 20 työntekijää, joista sähkö- ja huoltotöissä 13 henkilöä. Tutustu yritykseemme LINKKI.

Haemme joukkoomme SÄHKÖTÖIDEN TYÖNJOHTAJAA.

Edellytyksenä tehtävään on sähköteknikon/-insinöörin koulutus ja riittävä työkokemus. Välttämätöntä tehtävässä menestymiseen on kokemus sähkösuunnittelusta CAD-ohjelmilla ja asiakaspalveluhenkisyys sekä riittävä englannin kielen taito ja IT-osaaminen. Työtehtäviin kuuluu sähköasentajien töiden vastaanotto asiakkailta, työnjohtaminen, tarviketilaukset, järjestelmien käyttöönotto ja –mittaukset sekä sähkösuunnittelua.

Tarjoamme sinulle paikkaa sitoutuneessa tiimissä, kattavia henkilöstöetuja sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn. Jos olet oma-aloitteinen ja teet työtä tavoitteellisesti sekä omaat vielä positiivisen asenteen, olet etsimämme henkilö.

Hakuaika tehtävään päättyy 19.6. ja haastattelut pidetään vkolla 26. Työ alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Kerro palkkatoiveesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus!

Mikko Valjus
sähkötöidenjohtaja
mikko.valjus@yks.fi

 

Erkki Valjus
toimitusjohtaja
erkki.valjus@yks.fi

 

 

 

 

Kohtaanto 2018-2019

Palauta asettelu

 

Kohtaantohankkeen palvelut työnantajalle ja työntekijälle

Kohtaanto 2018-2019 hanke on päättynyt

Kohtaanto 2020-2022- hanke oli ESR-rahoitteinen. Hankkeen kesto oli 1.1.2018 – 30.6.2020 ja PIKES OY toimi hankkeen hallinnoijana.  Hankkeen yhteyshenkilönä toimi Outi Meriläinen.

 

 

Outi Meriläinen

Outi Meriläinen

Yritysasiantuntija,
puh. 046 922 4271
Taidolla töihin 2020-2022
Erityisosaaminen: rekrytointi, koulutukset, työnhaku
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksan ja ranskan perusteet