Koulutussivun pääkuva

Koulutus ja tutkimus

Koulutus- ja tutkimuspalveluja Nurmes-Valtimo-alueen  yrityksiin

Avoimet innovaatioympäristöt ja palvelut

TKI-ympäristöt ja infrastruktuurit ovat olennainen osa oppilaitosten ja korkeakoulujen osaamista ja ne tukevat opetusta sekä tutkimus- ja innovaatiotoimintaa. Alla olevassa sivustolinkissä tuomme esille koulutusorganisaatioiden palvelut ja TKI-infrat Joensuun seudulla ja Pohjois-Karjalassa, täältä löydät;

  • Karelia-ammattikorkeakoulun
  • Riverian
  • Itä-Suomen yliopiston

Voit hakea palveluja, laitteita, asiantuntijoita ja verkostoja kootusti yhdestä paikasta.  LINKKI TKI-INFRAT-JOENSUU

Tavoitteenamme on, että tutkimustoimintaa ja kansainvälisiä verkostoja sekä laitteita ja palveluita pystytään tuomaan konkreettisesti elinkeinoelämän ja yritysten käyttöön. Tämä on osaltaan lisäämässä älykkään osaamisen mahdollisuuksia maakunnassa.

 

Karelian asiantuntijat palveluksessasi!

Tarjoamme eri alojen asiantuntijapalveluita, joiden tuottamisessa hyödynnämme asiantuntijoidemme osaamista, monipuolista työelämäyh-teistyötä, vahvaa kumppanuustoimintaa sekä moderneja tiloja, tutkimusympäristöjä ja välineitä. Voit valita joko valmiita palvelukokonaisuuksia tai yksinkertaisesti kertoa meille tarpeestasi, niin tarjoamme organisaatiollesi sopivaa palvelua.

Tutustu asiantuntijapalveluihin tässä linkissä.  Lataa esite tästä linkistä.

Karelian työelämäpalvelut yrityksille

hyödynnä opiskelijatyöt ja rekrytoi tulevaisuuden osaajat yritykseesi

Yhteistyö oppilaitosten kanssa on yrityksille yksi tehokkaimmista tavoista saada ensimmäisiä kontakteja tulevaisuuden osaajiin ja olla mukana vaikuttamassa nuorten koulutus- ja uravalintoihin. Samalla luodaan työnantajakuvaa omasta yrityksestä ja toimialasta. Opiskelijat ovat iso apu toiminnan kehittämisessä, suunnittelussa ja toteutuksessa. Nämä asiat ovat jo riittävä syy aloittaa oppilaitosyhteistyö viimeistään nyt. Linkki asiantuntijapalvelut/opiskelijatyöt -infoon. Lataa esite tästä linkistä.