Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Äänestä Nurmes voittajaksi Maaseutuparlamentti 2020 kilpailussa

Äänestä Nurmes voittajaksi Maaseutuparlamentti 2020 kilpailussa

Valtakunnallinen tapahtuma Maaseutuparlamentti järjestetään seuraavan kerran 01.-03.10.2020. Tapahtuma tuo yhteen tuhansia innostuneita toimijoita, tutkijoita, kehittäjiä ja päättäjiä eri puolilta Suomea. Kahden vuorokauden ajan heittäydytään rohkeasti kehittämään uusia maaseuduilta lähteviä ratkaisuja yhteiseen kestävämpään tulevaisuuteen. Maaseutuparlamentin pääteemana ja järjestelyiden punaisena lankana tulee olemaan kestävä taloudellinen, ekologinen, sosiaalinen ja kulttuurinen kehitys.

Jos haluat Nurmeksen maaseutupoliittisen keskustelun valokeilaan lokakuussa 2020 ja Nurmes-Valtimo aluetta tunnetuksi, käytä ääntäsi. Äänestys käydään ”tykkäyksillä” Viima-alustalla https://app.viima.com/maaseutupolitiikka/maaseutuparlamentti2020/

Huom! Linkki toimii vasta äänestysaikana tiistai-torstai 26.-28.3.2019.

Äänestäminen vaatii kirjautumisen. Kirjautua voi esim. Facebook, Google –tunnuksilla mutta myös luomalla oman Viima-tunnuksen. Seuraa Nurmeksen kaupungin ja PIKES Oy:n tiedottamista asiasta mm. www-sivuilla ja Facebook-sivuilla.

Nurmeksen kaupunki toimii Maaseutuparlamentin 2020 hakijana ja PIKES Oy on paikallinen koordinaattori, joka vastaa tapahtumakokonaisuudesta. Jo hakuvaiheessa meillä on mukana useita pääkumppaneita kuten Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus, MTK-Pielinen, Vaara-Karjalan Leader ry, Äksyt Ämmät Oy, Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry.

Maaseutuparlamentin pääjärjestäjätahot ovat Maaseutupolitiikan neuvosto, maaseutuverkostopalvelut, Suomen Kylät ry ja MTK ry. Maaseutuparlamentti järjestetään laajassa yhteistyössä muiden maaseudulla toimivien organisaatioiden kanssa valtionhallinnosta paikallistasolle.

Tutustu Pietun tarinaan, miksi Nurmekseen: Lue blogi  Kestävää karjalaisuutta Maaseutuparlamenttiin!

 

Tietoa myös https://www.facebook.com/maaseutuparlamentti

Maaseutuparlamentti.fi/maapuhuu

Jokaisen ääntä tarvitaan voittoon! Kiitos etukäteen avustasi!

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu