Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Hissipuhe kuntoon

 

Hissipuhe kuntoon

 

30.1. järjestettiin Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen neljäs työpaja Haikolan talolla Nurmeksessa. Työpajassa harjoittelimme hissipuhetta omasta tuotteesta ja huomasimme, että puhetta täytyy harjoitella uudelleen ja uudelleen, jotta minuutissa ehtii kertoa kaiken oleellisen innostavasti. Hissipuhetta tulemme varmasti harjoittelemaan vielä uudelleen! Tämän lisäksi opimme lisää hinnoittelusta ja laadusta sekä työstimme omaa tuotetta eteenpäin.

 

Seuraava työpaja keskiviikkona 13.2. Laitalan Lomissa

Seuraava työpaja järjestetään Laitalan lomissa (Laitalantie 85, Karhunpää) Keskiviikkona 13.2. klo 16.30-20.30 aiheena kestävä kehitys ja ympäristöasiat matkailussa. Ilmoittaudu seuraavaan työpajaan 10.2. mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ tai lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi.

TYÖPAJAMATERIAALIT

Ennen kesälomaa järjestetään vielä maaliskuussa markkinointi aiheinen työpaja, toukokuussa 2.5. Karttakeppiä ja perunavelliä-tuotetestaus päivä sekä toukokuussa 7.-8.5. opintomatka Killinkoskelle ja Peräseinäjoelle. Näistä lisätietoa lähempänä.

Tietoiskuja kaivataan! VisitKarelian matkailumarkkinointia tehdään tänä vuonna kampanjoilla ja tiesitkö, että-aiheinen somekampanja käynnistyy alkuvuodesta. Tiesitkö, että- kampanjaa varten kerätään koko maakunnasta sadoittain mielenkiintoisia faktoja esim. Tiesitkö, että Nurmes julistautui Euroopan joululaulukaupungiksi vuonna 2009? Tiesitkö, että Valtimolla on jopa kolme valtakunnallisesti arvokkaaksi luokiteltua maisemakylää? Vain taivas on rajana! Mitä mielenkiintoista haluaisit tuoda esille meidän alueelta? Lähetä sähköpostitse osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi liuta faktoja, joita voisi hyödyntää somekampanjoissa, jotta meidän alue saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Faktojen tulisi liittyä Nurmekseen tai Valtimoon ja olla lauseen mittainen.

 

Terveisin
Kati Lipponen
matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan kehittämiskeskus Oy PIKES
kati.lipponen@pikes.fi

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu