Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Tiedotteet ja tapahtumat
Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella
Sisältöjulkaisija
Kauppalehden juttu 1.9.2016:
Elinehtona erikoistuminen ja tuotekehitys
PIKESin toimitusjohtaja Minna Heikkinen kertoo Pielisen Karjalan elintarvikeyritysten hyvästä pärjäämisestä toimialalla ja erikoistumisesta. Tutustu artikkeliin, otsikko toimii linkkinä.
Valmisruoka maistuu keliaakikollekin
Lieksalainen A & R Sveholm / Perhekokki rakensi ensimmäisenä Suomessa gluteenittoman keittiön. Lue lisää, otsikko toimii linkkinä.
Jutut kirjoitti: Heikki Hamunen