Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Matkamessut ja uusi katalogi

Pohjois-Karjalan matkailun kasvuohjelma –hankkeessa on työstetty syksyn aikana matkanjärjestäjien markkinoinnin/myynnin tueksi tuotekatalogia Pohjois-Karjalan tuotteista. Kiitos kaikille tuotteita ja muita infoja toimittaneille – saimme aikaan 60-sivuisen tuotekatalogin Pohjois-Karjalasta, mikä antaa erittäin hyvän ja kattavan kuvan meidän tuotteistamme. Tuotteita / infoja on vähän muokattu mm. tilan takia, ja ne on tarkoituksella jaettu katalogissa olevan jaon mukaan. Tuotejako mukailee Visit Finlandin tuotejakoa / markkinointikärkiä.

Oheisesta linkistä löytyy uusi tuotekatalogi. Huomaa, että tiedosto on suuri.

http://www.visitkarelia.fi/loader.aspx?id=7987d811-dc90-4a5b-b992-d7c5cd87accf


Katalogista on otettu mm. matkamessujen Meet Finland –tapahtumaa ajatellen pari sataa kpl myös painettua esitettä. Samoin sitä on tarkoitus jakaa myös maakuntaan tulevien matkanjärjestäjä- ja mediavierailuiden yhteydessä. Katalogi on tarkoitettu matkanjärjestäjä- tai muulle ostajaportaalle työkaluksi.

Katalogia päivitetään tämän vuoden aikana, joten kaikki kerkeävät varmasti vielä mukaan ja uusia tuotteita laitetaan sitä mukaa kun niitä syntyy – tuotekatalogin täydennysaikataulusta infoamme myöhemmin.

Lisätietoja saat Jasminelta tai Susannalta.

MATKAMESSUT TULOSSA

Matkamessuilla 20-24.1.2016  Pohjois-Karjala esiintyy omalla 64 m2 osastollaan matkailun kasvuohjelmassa mukana olevien yrittäjien ja toimijoiden kanssa. Aluetta edustavat hanketiimin lisäksi Pielisen Karjalan alueelta 8 yritystä ja 9 toimijaa, joten meillä on ihailtavan hyvä ja monipuolinen edustus.

 

Pielisen Karjalasta seuraavat  yritykset ovat messuilla:

Erä-Eero

Laitalan lomat

Höyryraide

Design Airi Hietala

Metsähallitus

Taiga Maja

Ruunaan matkailu

Break Sokos Hotels

 

Kaupallista vuotta 2016  toivottaen,

 

Susanna ja Jasmine,

matkailun kasvuohjelmatiimistä

 

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu