Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Kansainvälistymispalvelut Venäjällä

SVKK:n uusi rooli - Suomalais-Venäläinen kauppakamari vastaa Team Finland –kansainvälistymispalveluista Venäjällä

Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti julkisella rahoituksella toteutettavat palvelut, joilla edistetään yritysten kansainvälistymistä ja vientiä Venäjälle, on keskitetty Suomalais-Venäläiselle kauppakamarille (SVKK) 1.1.2016 alkaen.

Muutos tarkoittaa sitä, että aiemmin Finpron hoitamat Venäjän Export-toiminnot ovat siirtyneet SVKK:n tehtäväksi. Finpron vastuulle kuuluvat Venäjällä edelleen Invest in Finland- ja Visit Finland -toiminnot.

SVKK:n Venäjän-kaupan asiantuntijapalvelut kattavat jatkossakin yritysten Venäjän-liiketoimintojen kaikki vaiheet viennin aloituksesta liiketoiminnan kasvuun ja etabloitumiseen. Haastavassa markkinatilanteessa SVKK:n toiminnan erityinen painopiste on Venäjän markkinoilla avautuvien mahdollisuuksien tunnistaminen ja liiketoimintaympäristön muutosten seuranta sekä niistä viestiminen. SVKK vie edelleen yrityksiä solmimaan kontakteja ja tutustumaan paikan päällä markkinoiden mahdollisuuksiin eri puolille Venäjää suuntautuvilla Team Finland –vienninedistämismatkoilla.

SVKK tarjoaa yrityksille myös omakustannushintaisia palveluita kuten räätälöityjä tapahtumia, koulutuksia ja joitakin toiminta-apupalveluja.

Jäsenpalvelut ovat keskeinen osa SVKK:n toimintaa. Jäsentoiminnan sisältöä ja vaikuttavuutta vahvistetaan muun muassa tuomalla palvelukokonaisuuteen lisää korkean tason verkostoitumis- ja keskustelutilaisuuksia ja teemallisia klubitilaisuuksia.

SVKK:n asiantuntijat palvelevat yrityksiä sekä Suomessa että Venäjällä (Pietari, Moskova, Jekaterinburg). Asiantuntijoidemme yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme www.svkk.fi tai soita meille numeroon +358 10 439 1150.

 

 

 

 

Lisätietoja:
Mirja Tiri, toimitusjohtaja, p. +358 50 4338168, mirja.tiri@svkk.fi
Jaana Rekolainen, varatoimitusjohtaja (1.4.2016 toimitusjohtaja), p. +358 400 457 743, jaana.rekolainen@svkk.fi
Pirjo Peltola, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. +358 40 5881942, pirjo.peltola@svkk.fi

Kaikki Team Finland –kansainvälistymispalvelut ovat tarjolla yrityksille keskitetysti "yhdestä luukusta": Nettilomake https://www.tekes.fi/team-finland-yhteydenotto tai soittamalla numeroon 0295 020 510

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu