Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Tavataan Pielisen Messuilla 17. - 18.6.

PIelisen Messut pidetään tänä vuonna PielisAreenalla, Nurmeksessa. Messutapahtuma kuuluu tänä vuonna Suomi 100 vuotta - Pielisen Helmet -tapahtumaketjuun. Pääteemana on Yhdessä - 100 vuotta Työtä ja leipää Pielisen Karjalassa. Pielisen Messut on mainio näyteikkuna esitellä alueen yritysten tuotteita ja palveluja!

PIKES järjestää yleisöäänestyksen Pielisen parhaasta messuosastosta. Kolme parasta osastoa palkitaan messuilla.

Tarvitsetko apua työvoiman rekrytointiin tai onko yrityksessäsi lisäkoulutustarpeita? Pietu Eronen on PIKESin osastolla sunnuntaina. Tule messuosastolle tai ota yhteyttä Pietu Eroseen, puh. 050 3040 922.

Kysy uusiutuvasta energiasta! Tehdään fossiilisesta energiasta historiaa. Pielisen Messuilla paikalla lauantaina PIKESiltä Antti Niemi ja sunnuntaina Metsäkeskukselta Esa Kinnunen. Tule juttelemaan, mikä energiaratkaisu sopisi sinulle parhaiten.

Tutustu PIKES Oy:n hallinnoimaan hyönteistuotannon esiselvityshankkeeseen osastolla nro 2. Meiltä saat tietoa ruoka- ja rehuhyönteisten tuotantoon, hyödyntämiseen sekä lainsäädäntöön liittyen. Lainsäädäntö on muuttumassa ensi vuonna hyönteisruoan sallivaksi. Tämä avaa aivan uudet markkinat ja mahdollisuudet kokonaan uuden elinkeinoalan kehittämiselle. Lisätietoja Niina Huikurilta, puh. 040 689 8166.

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu