Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Tiedotteet ja tapahtumat
Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella
Sisältöjulkaisija
Tilaisuudet pidettiin:
- 23.8.2016 klo 12 - 16 Lieksa: Hotelli-ravintola Puustelli, Hovileirinkatu 3
- 24.8.2016 klo 12 - 16 Joensuu: Hotelli-ravintola AADA, Kauppakatu 32
Linkki ESITYSMATERIAALIIN. Kannattaa tutustua!
OHJELMA:
Tilaisuuden avaus, yritysasiantuntija Riitta Kinnunen/PIKES Oy
Johdanto - Turvallisuus osana ruokaketjun vastuullisuutta
Elintarvikelainsäädäntö
Elintarviketoimijan vastuut
- omavalvonta, allergeenit, jäljitettävyys, käytännön esimerkkejä
- vaarojen arviointi eli HACCP- järjestelmä, jäljitettävyys, hygieniapassi
Kahvitauko
Viranomaiset
- EVIRA, aluehallintovirasto, kunnan elintarvikevalvonta, muut viranomaiset
Elintarviketurvallisuus järjestelmät (mm. ISO22000, BRC Food )
- vaatimukset ja hyödyt yrittäjälle
OIVA-järjestelmä
Loppuyhteenveto
Asiantuntijana toimii palvelupäällikkö, laillistettu ravitsemusterapeutti Tarja Niskanen Nutrinet Oy:stä.
Tilaisuudet järjesti PIKES Oy, TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET – kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot –hanke