Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Viestitään kestävistä ratkaisuista

Viestitään kestävistä ratkaisuista

Laitalan Lomissa Karhunpäässä järjestettiin 13.2. Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen viides työpaja. Työpajassa harjoittelimme hissipuhetta omasta tuotteesta, opimme lisää kestävästä kehityksestä matkailussa sekä työstimme omaa tuotetta eteenpäin. Opimme sen, että teemme jo paljon asioita kestävällä tavalla, mutta emme välttämättä muista viestiä niistä muille. Ympäristötietoiset matkailijat kiinnittävät huomion ympäristötekoihin ja myös niistä kertomiseen. Kestävistä ratkaisuista tulee kertoa vieraille ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen. Muistetaanhan sitten viestiä kestävistä valinnoista asiakkaillemme!

TYÖPAJAMATERIAALIT

VINKKEJÄ VASTUULLISUUS VIESTINTÄÄN

Seuraava työpaja torstaina 28.3. Pihlajapuussa 16.30-20.30

Seuraava työpaja järjestetään Pihlajapuussa (Salmenkyläntie 81, Nurmes) torstaina 28.3. klo 16.30-20.30 aiheena markkinointi. Työpajassa työstetään myös omaa tuotetta eteenpäin ja käydään läpi miten tuleva testauspäivä etenee. Ilmoittaudu seuraavaan työpajaan 26.3. mennessä seuraavasta linkistä: ILMOITTAUDU TÄSTÄ tai lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi

 

Benchmarkingmatka Killinkoskelle ja Peräseinäjoelle

Järjestämme Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen opintomatkan Killinkoskelle ja Peräseinäjoelle. Matkan tarkoituksena on käydä hakemassa hyviä käytäntöjä ja inspiraatiota omaa tekemistä varten. Tutustumme muun muassa kohteisiin, niiden markkinointiin ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa. Pysähdymme matkan varrella tutustumassa muihinkin mielenkiintoisiin kohteisiin.

ALUSTAVA OHJELMA
Tiistai 7.5.2019 Lähtö klo 8. Tutustumiskohteet päivän aikana: Petäjäveden kirkko, Vehkaniemen juhla- ja lomatila, Pohjaslahden kylä, Killinkosken kylä.
Keskiviikko 8.5.2019 Tutustumiskohteet päivän aikana: Peräseinäjoen kylä, Perillä noin klo 18 Nurmeksessa/Valtimolla

HINNAT
Matkan hinta minimissään 65 ja maksimissaan 120e riippuen osallistujamäärästä. Matka toteutuu mikäli osallistujia on 10 henkilöä ja matkalle mahtuu mukaan 30 henkilöä. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen välipalan, bussikuljetukset, saunan ja kohteiden esittelyt. Matkan omavastuuosuus laskutetaan 30.4. mennessä.

ILMOITTAUTUMISET
Sitovat ilmoittautumiset 14.4. mennessä sähköpostitse kati.lipponen@pikes.fi.

 

Lisätietoja:
Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
kati.lipponen@pikes.fi
0504066122

 

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu