Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Yrityksesi lahjakortteja Siun kaupasta?

Korona on mullistanut myös pohjoiskarjaisten yritysten toimintaa. Kuluttajat ovat siirtyneet verkkokauppoihin, mutta kaikilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta toteuttaa omaa verkkokauppaa. Niinpä päätimme tehdä asialle jotain ja perustaa meijän yhteisen verkkokaupan, missä pohjoiskarjalaiset voivat tukea yrityksiä ostamalla niihin lahjakortteja.

Näin syntyi siunkauppa.fi.

Miten Siun kauppa toimii?

Siun kauppaan liittyminen on helppoa ja ilmaista, eikä vaatimuksena ole kuin pohjoiskarjalaisuus. Voit myydä haluamasi arvoisia lahjakortteja tuotteisiin ja palveluihin. Siun kaupan kiinteät kulut on katettu yhteistyökumppaniemme toimesta, joten yritykseltä veloitetaan lahjakorttien myynnistä ainoastaan 5% provisio maksuliikenteen kattamiseen. Myyntituotot tilitetään yrityksille kahden viikon välein.

 

Voit liittyä Siun kauppaan helposti täyttämällä tämän lomakkeen.

Kuka pyörittää Siunkauppaa?

Palvelun tarjoaa voittoa tavoittelematon Siun kauppa Oy, joka perustetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Siun kaupan ei ole tarkoitus kilpailla kaupallisten toimijoiden kanssa, vaan mahdollistaa verkkokaupankäynti myös niille yrityksille, joille se muuten ei ole mahdollista.

 

 

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu