Yrityksille hyödyllisiä linkkejä PIKESin sivuilla

Murupolku

Yrityspalvelut_PIKES_yritysneuvonta_final

Hyödyllisiä linkkejä

Eri toimijoilla on paljon tietoa yrittämiseen liittyvistä asiosta. Tutustu sivustoihin! Kun tarvitset apua tiedon haussa, ota yhteyttä yritysasiantuntijoihimme!

 

WWW.SUOMI.FI/YRITYKSILLE -verkkopalvelusta saat tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille. https://www.suomi.fi/yritykselle

YRITYSTULKISTA löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi www.yritystulkki.fi sisältää laajan lomakkeiston ja sopimuspohjat yrityksen arjen tilanteisiin.

OSUVA YRITYSPÖRSSI on omistajanvaihdoksiin keskittyvä markkinapaikka, joka tuo yhteen jatkajaa hakevat yrittäjät ja toimivaa yritystä etsivät ostajat. Palvelu toimii JOSEK Oy:n internetsivuilla ja on linkitetty muihin yrityspörsseihin eri puolella maata.

POHJOIS-KARJALAN TONTTI- JA KIINTEISTÖPÖRSSI on käyttäjille ja ilmoittajille ilmainen kauppapaikka. Kohdetiedot löytyvät kunnittain. Ilmoituksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen. http://tonttiporssi.visitkarelia.fi/

NURMEKSEN KAUPUNGIN MYYTÄVÄT KIINTEISTÖT löydät seuraavasta linkistä: Nurmes.