Kati Lipponen

Kati Lipponen

Matkailukoordinaattori

Minulle merkityksellisimpiä puolia työssäni ovat yrittäjien kanssa tehtävät asiat heidän yrityksiensä kehittämiseksi, esimerkiksi uusien palveluiden suunnittelu, yritysten kasvusuunnitelmien teko ja rahoituksien haku. Ihailen yrittäjien rohkeutta, idearikkautta ja määrätietoisuutta, saan siitä myös inspiraatiota omalle työlleni. Olen työskennellyt PIKESissä vuodesta 2018 lähtien ja työ jaksaa vielä innostaa aivan kuten alkuaikoinakin. Koen, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa kotipaikkakuntani elinvoimaisuuteen, tunnettuuteen ja työpaikkojen säilymiseen.

Työtehtäväni ovat hyvin monipuolisia ja olen voinut vaikuttaa oman työni sisältöön, mikä luo mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista laajasti. Olen kiitollinen siitä, että työpaikkani järjestää meille erilaisia koulutuksia. Matkailuhankkeiden avulla olemme yhdessä matkailuyrittäjien kanssa muun muassa luoneet Nurmeksen alueen matkailulle kasvusuunnitelman, yhteisen markkinointi brändin ja sille verkkosivut, tuotteistanut matkailupalveluita ja nyt otamme askelen eteenpäin kansainvälistyäksemme. Työhöni kuuluu paikallinen matkailun kehittäminen, matkailumarkkinointi Bomba-brändillä ja matkailuneuvonta yrityksille ja matkailijoille.

Minulla on tradenomin koulutustausta, jonka jälkeen olen käynyt paljolti matkailualan kursseja avoimen ammattikorkeakoulun kautta vapaa-ajallani. Viimeisimpänä olen käynyt avoimen yliopiston matkailun opintokokonaisuutta, josta saan suoraan eväitä matkailun kehittämiseen ja markkinointiin alueorganisaation näkökulmasta. Koen tärkeäksi päivittää matkailun ja markkinoinnin tietotaitoa säännöllisesti, sillä molemmat alat muuttuvat hurjaa vauhtia.  

Nurmeksessa asuessani luonto on juurtunut syvälle omiin harrastuksiini. Sulan maan aikaan luomuvalkosipulin viljely ja metsässä hortoilu eli luonnontuotteiden poiminta, näyttäytyvät merkittävässä osassa vapaa-aikaani. Jalostan valkosipuleita, villiyrttejä, sieniä ja marjoja omaan käyttöön ja haaveena on joskus myydä omia tuotteita. Talviaikaan harjoittelen kuntosalilla työnantajan tukemaa E-passia hyödyntäen, josta riittää saldoa hyvin myös kulttuuripalveluiden käyttöön.

Ota yhteyttä Katiin

050 4066 122

LinkedIn

Whatsapp