Muuta Nurmekseen

Pasin tarina

Nurmes on erinomaisen hyvä paikka asua ja elää. Kaupungissa töitä riittää ja se tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia sekä luonnossa että sen ulkopuolella. Työmahdollisuuksien puolesta näen erityisesti Bomban koko ajan kehittyvänä alueena, jonne työntekijöitä tarvitaan jatkuvasti. Alueelle kaivattaisiin sekä pitkän linjan ammattilaisia että nuoria, joilla ei ravintola-alasta ole vielä osaamista. Mutta me olemme heitä valmiita opettamaan! Nurmes on hyvä paikka erityisesti ravintola-alan ammattilaisen elää, koska Pielisestä on aina mahdollista hakea tai pyytää tuoretta kuhaa – ja loihtia siitä oman ammattitaidon mukainen annos!

Miksi Nurmes?

Sekä Pasia että Satua yhdistää sekä rakkaus ruokaan, mutta myös Nurmeksen upeaan luontoon. Kummatkin ovat löytäneet omalla tavallaan rauhan Nurmeksen sydämestä. Alla Pasi ja Satu kertovat omin sanoin, mikä tekee Nurmeksesta hyvän paikan elää ja minkälaisia mahdollisuuksia se tarjoaa asukkailleen.

Satun tarina

Nurmekseen muutto muutti elämääni radikaalisti. Sain täältä  itselleni uran ja ammatin, josta olin koko elämäni haaveillut ja joka ei koskaan Helsingissä ottanut tulta alleen. Kaksi vuotta sitten perustin ruokakuvia esittelevän instagram-tilin. Tästä tilistä muotoitui sittemmin Saaga Kitchen -nimeä kantava instagram-tili, joka kasvaa koko ajan. Nurmes tarjosi myös toisen ison syyn jäädä: löysin sieltä rakkauden. Nurmeksen luonto, erityisesti Peurajärvi on itselleni tärkeä paikka. Vaikka Nurmes on tunnelmallinen paikka asua, vaatii se ihmisiltä sitkeyttä ja ahkeruutta yrittää. Luonto vaikuttaa meidän elämäämme täällä niin paljon, että aivan heti ei voi antaa periksi. Olen Nurmekselle ikuisesti kiitollinen – ja siksi aion jäädä tänne asumaan.

Muuta Nurmekseen!

Nurmes on Sinua varten.

Kulttuurit ja elinkeinot kohtaavat Nurmeksessa toimivalla ja rikkaalla tavalla. Arkielämämme on sujuvaa, eikä meillä tarvitse jonottaa aamuruuhkassa. Meillä voit panostaa elämänlaatuun. Peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa ja kaunis luonto ja hyvät harrastusmahdollisuudet lisäävät viihtyvyyttä. Meillä asut lähellä luontoa.

Puu-Nurmes pyöräily

Tule töihin Nurmekseen!

Meiltä saat yksilöllistä apua työnhakuusi Nurmeksesta. Tarvitsetpa sitten tietoa avoimista paikoista, yhteyksiä yrityksiin, apua työhakemusten tekoon tai tukea uusiin uravalintoihin, me autamme!

Meiltä saat myös tietoa oppisopimuksesta, palkkatuesta, yrittäjyydestä sekä koulutuksista. Palvelumme on maksuton ja kaikille avoin.

Pasin kuva

Tule yrittäjäksi Nurmekseen!

Kasvava Bomba tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle toimijalle. Alueen tunnettuus on kasvanut kotimaan matkailijoiden keskuudessa hyvin viime vuosien aikana.

Me autamme yritystäsi löytämään sopivimmat yhteistyökumppanit, parhaimmat pelipaikat yrityksellesi ja saamaan alkusysäyksen yrityksesi tunnettuuteen alueella. Heinäkuussa saat meihin yhteyden matkailuneuvonnan kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hanna ja Toni Harju-kahvilassa Nurmeksessa

Käy

syvemmälle

luontoosi

Bomballa

Hyvää kesää!

Taidolla töihin 2020-2022