Nurmeksen Yrityspalvelu Oy teollisuustiloja

Nurmeksen Yrityspalvelu Oy

Nurmeksen Yrityspalvelu Oy palvelee toimitila-asioissa

Nurmeksen Yrityspalvelu Oy on Nurmeksen kaupungin omistama toimitilayhtiö. Yhtiön toiminta on käynnistynyt vuoden 2021 alussa. Tehtävämme on luoda toimitilapalveluillamme edellytyksiä alueen tuotannollisten yritysten ja alueelle sijoittuvien yritysten kasvulle yhteistyössä Nurmeksen kaupungin ja kehittämisyhtiö PIKES Oy:n kanssa. Yhtiön omistuksessa on tällä hetkellä noin 12 700 m2 teollisuustoimitilaa.

Yhtiö vuokraa toimitiloja ja rakennuttaa uusia toimitiloja alueella jo toimiville tai alueelle sijoittuville yrityksille.

 

 

Vapaata tuotantotilaa n. 900 m2 Nurmeksen Hyvärilässä

Sijoitu Nurmekseen, nyt vuokrattavana maaliskuussa 2022 vapautuva toimitila tuotannolliseen käyttöön. Tilat on varustettu nosto-ovilla, lastauslaiturilla sekä toimisto- ja sosiaalitiloilla. Tuotantotilat koostuvat kahdesta eri tilasta (n. 350 m2 ja 200 m2), joten sen voi tarvittaessa jakaa useamman yrityksen kesken tai vuokrata kokonaan yhdelle yritykselle.

Kiinteistö on kaukolämpöverkossa. Sosiaalitilat sijaisevat rakennuksen molemmissa päädyissä. Rakennus on varustettu tulo- ja poistoilmanvaihdolla.

Tutustu teollisuuskiinteistön pohjapiirrokseen ja kiinteistön leikkauskuvaan.

Lämmitystolppapaikoilla varustettu parkkipaikka on rakennuksen edustalla.

 

Suunnitellaan yhdessä yrityksesi toiminnan käynnistäminen tai laajennus Nurmeksessa.  Nurmeksen Yrityspalvelut Oy:n ja Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy:n asiantuntijat auttavat kaikissa yrityselämän vaiheissa niin sijoittumisessa kuin kehitysprojekteissa, talouden suunnittelussa tai työvoiman rekrytoinnissa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Nurmeksen mahdollisuuksista ja palveluistamme!

Nurmeksen Yrityspalvelu Oy:ssä sinua palvelevat:

Minna Heikkinen NYP

Minna Heikkinen

Operatiivinen johtaja
puh. 050 599 4326
Erityisosaaminen: myynti ja markkinointi, kansainvälistyminen
Kielitaito: englanti, venäjä, saksa

Jere Korhonen NYP

Jere Korhonen

Toimitilapäällikkö
puh. 050 911 0177
Kiinteistönhoito ja kunnossapito, rakennuttaminen

Soile Väänänen NYP

Soile Väänänen

Toimistosihteeri
puh. 050 3288 418
Vuokralaskutus

NYP-Nurmeksen Yrityspalvelut

Nurmeksen Yrityspalvelut Oy

Käyntiosoite: Kauppatori 1, 2. kerros, Liikekulman toimistohotellin tilat

Y-tunnus: 0704658-9

NYPin verkkolaskutusohje tässä linkissä.

Nurmeksen kaupungin omistuksessa olevista vapaista toimitiloista lisätietoja antaa: vs. tekninen johtaja Olli Kakkinen, puh 04010 45752, olli.kakkinen(at)nurmes.fi

Nurmeksen kaupungin vapaista teollisuustonteista lisätietoja antaa ma. maankäyttöpäällikkö Stiina Seitavuo, puh 04010 45716, stiina.seitavuo(at)nurmes.fi