Yrityksen perustamisneuvonta Nurmeksessa ja Valtimolla nosto

IFrame

Yrityksen perustamisneuvonta

Murupolku

PIKES PERUSTAMISNEUVONTA YRITTÄJIKSI AIKOVILLE

Tositarinoita yrittäjyydestä -video: Yrittäjyyttä pohtivat Rauni Hietanen/Lieksan Matkakaverit, Franz Betcke/Timitran Linna, Pasi Karjalainen/PK-Levy Oy, Marko Lipponen/Kotiniemi, Tero Turunen/Kojatex Ay.  Kannattaa katsoa! Toteutus: Perttu Mutka ja Miska Karioja. PIKES Oy:n hanke SeutuUra.

YRITYKSEN PERUSTAMISNEUVONTA

Sinustako yrittäjä?

Sinulla on vankka ammattitaito omasta alastasi ja omaan yrityksen lukuun tekeminen houkuttaa. Myös aktiivisesta harrastuksesta tai sivutoimesta voisi tulla sinulle pääelinkeino. Mietitkö, kannattaisiko perustaa yritys? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon? Mistä saisin sopivan toimitilan? Olisiko tuotteille tarpeeksi ostajia? Kilpailutilanne? Mistä hakisin rahoitusta? Paljon kysymyksiä, joihin voimme yhdessä hakea vastauksia.

Yrityksen rekisteröintihakemus jopa kolmessa tunnissa!

Mietitkö yrityksen perustamista? Käytä perustamisneuvontapalveluamme. Saat hyvän käsityksen, mitä kaikkea yrittäminen sisältää ja miten kaikkea on huomioitava yrityksen alkumetreillä.  Kerromme yhtiömuodoista, verotuksesta, yrityksen rekisteröinnistä, yrittäjän eläketurvasta, rahoituksesta, starttirahasta, toimitiloista, viranomaisluvista, liiketoimintasuunnitelmasta ja taloussuunnitelmasta.

Perustamisneuvontamme sisältää seuraavan palvelupaketin veloituksetta:

  • Aikataulutamme yrityksen perustamisprosessin.

  • Autamme ja sparraamme liiketoimintasuunnitelman laadinnassa. Käymme yhdessä läpi yrityksesi liikeidean, markkinat, asiakasryhmät, riskien ja kilpailijoiden kartoituksen sekä sinun valmiudet yrittäjäksi.

  • Sparraamme perustettavan yrityksen myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa

  • Lisäksi autamme taloussuunnitelman laadinnassa: tulot ja menot, kannattavuus, investoinnit, kassalaskelmat, rahoitustarve ja rahoitussuunnitelma.

  • Tarvittaessa järjestämme rahoitustapaamisen esim. Finnveran ja pankin edustajien kanssa.

  • Selvitämme starttirahamahdollisuuden.

Nopeimmillaan yrityksen lupapaperit ovat kunnossa kolmessa tunnissa, jos et hae starttirahaa ja liiketoimintasuunnitelmasi on valmiiksi mietitty. Yleensä yrityksen perustamisvaihe kestää noin kuukauden. 


Tutustu Perustamisopas alkavalle yrittäjälle –julkaisuun TÄSSÄ LINKISSÄ tai nouda painettu opas meiltä.

Elintarvikealan yrityksen tai ravintolan perustaminen

Evira on julkaissut uusilla verkkosivuilla yrityksen perustamista koskevaa neuvontamateriaalia. Sivuilta löydät mm. ravintolan perustamiseen liittyvän verkkokoulutuksen ja oppaan. Maahanmuuttajien huomioimiseksi materiaalit on tehty selkosuomeksi. Verkkokoulutus tullaan pian julkaisemaan englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja arabiaksi käännettynä. Opas on tarkoitus kääntää englanniksi, ruotsiksi, kiinaksi ja turkiksi. Lue lisää TÄSSÄ LINKISSÄ.

Starttiraha auttaa alkuun

Starttiraha on alkavan yrittäjän harkinnanvarainen tuki, jonka myöntää TE-toimisto päätoimisen yritystoiminnan käynnistysvaiheessa. Starttirahan saantimahdollisuudesta kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin TE-toimistoon. Yritystoimintaa ei saa aloittaa ennen kuin TE-toimisto on tehnyt päätöksen starttirahasta.

Ostaisitko valmiin liiketoiminnan?

Lue lisää PIKESIN OMISTAJANVAIHDOSPALVELUSTA.

Unelmoitko omasta yrityksestä - suuremmasta tai pienemmästä tai vaikka yksin yrittämisestä? Omaa yritysideaa kannattaa pohtia yhdessä yritysasiantuntijan kanssa jo suunnittelun alkuvaiheessa. Ota yhteyttä yritysasiantuntijoihimme, niin tehdään unelmista totta!