PIKES tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Yhteistyöllä rekrytointituloksia

Osuvia rekrytointeja, tekijät tervetulleiksi

Yhteistyöllä rekrytointituloksia

Korona puraisi tänä vuonna myös maakunnallisten työllisyysviikkojen toteutusta syys-lokakuussa ja omaa rekrytointitapahtumaa ei voitu Nurmekseen järjestää. Tästä harmistuneena ja vähän sisuuntuneenakin syntyi idea Facebookissa toteuttavasta nurmeslaisten yritysten ja työpaikkojen esittelystä. Yhdeksän yritystä ja Nurmeksen kaupunki lähtivät nopeasti mukaan, ja jokainen esittäytyi omana päivänään PIKESin Facebook-sivuilla ja julkaisuja jaettiin ahkerasti. Jokaisen yrityksen rekrytointikampanja oli oman näköinen ja tarpeen mukainen, maksullinen tai maksuton.  

Nopeasti tiiviillä yhteistyöllä tehty projekti tuotti hyvät tulokset. Tässä kampanjan jälkeisen kyselymme yhteenveto. Kyselyyn vastasi kahdeksan yritystä kymmenestä mukana olleesta. 

Osallistumisesta kampanjaan oli yrityksellemme hyötyä. 

  • Kyllä, 75 %  
  • Jonkin verran, 25 %  

Kampanja johti työnhakijoiden yhteydenottoihin. 

  •  75 %:lla yrityksistä 

Kampanja johti rekrytointeihin 

  •  38 %:lla yrityksistä, + 12 % rekrytoitiin, vaikea sanoa johtuiko kampanjasta 

Osallistuimme kampanjaan, koska halusimme luoda positiivista työnantajamielikuvaa. 

  • 60 % yrityksistä kertoi työnantajamielikuvan kehittymisen syyksi osallistua kampanjaan. Tämä on erittäin kaukonäköistä tulevia rekrytointeja ajatellen.  

Olimme tyytyväisiä kampanjan toteutukseen 

  • 100 % 

Mielestäni kampanja osoitti, että yhteistyössä on voimaa ja joskus pienestä ja yksinkertaisestakin ideasta voidaan tehdä yhdessä vaikuttava ja hyvä projekti. Tällä kampanjalla tavoitimme vajaan kahden viikon aikana jo yli 80 000 silmäparia, ja mikä tärkeintä, yritykset saivat osaajia ja osaajat töitä.  

Kiitos vielä kerran kaikille yhteistyössä mukana olleille yrityksille Attendo Nurmeksen Hoiva, Break Sokos Hotelli Bomba, Motoajo, Nurmeksen kaupunki, Pielispakari, Pitkänmäen Puusepät, Porokylän leipomo, Valtimo Components, Ylä-Karjalan Hoitokoti ja Ylä-Karjalan Sähkö. ! 

 

Yhteistyöterveisin, 

Outi Meriläinen

PIKES UUTISET

IFrame

Palauta asettelu