taidolla-töihin-2020-2022-tiedotteet-rekrytointipalvelut-pikes

Taidolla töihin palvelut

PIKESin rekrypalveluissa on toteutettu useita videoita alueen yritysten kanssa. Tässä linkki YouTuben soittolistaan PIKES-rekrypalvelut. Tutustu alueen yrityksiin ja työmahdollisuuksiin.

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Hyödynnä edullisesti asiantuntijoita - yrityksen rekrytointi vastaamaan nykypäivän ja tulevia haasteita!

Hyödynnä edullisesti asiantuntijoita - yrityksen rekrytointi vastaamaan nykypäivän ja tulevia haasteita!

Meille on tärkeää, että nurmeslaiset yritykset löytävät hyviä työntekijöitä – nyt ja tulevaisuudessa.

Kun rekrytointi ja perehdytys sekä osaamisen johtaminen ovat kunnossa, löydetään parhaat osaajat ja saadaan sitoutettua heidät yritykseen.

Tutustu palveluihin - tarjoamme niitä käyttöösi 80 % tuella vuoden 2021 aikana!

Voit olla suoraan yhteydessä palveluntuottajaan, jos haluat tarkempaa tietoa palvelun sisällöstä tai selvittää hyötyä omalle yrityksellesi. Yhteystiedot löydät palveluiden kuvauksista.

Valitse yrityksellesi sopiva palveluntuottaja ja palvelu ja ota sen jälkeen yhteyttä: Outi Meriläinen, outi.merilainen@pikes.fi, puh. 046-9224271.

Tästä löydät hinnaston hankkeen kautta hankituille palveluille. *Hankkeen kautta hankituissa palveluissa tulee olla selkeä osaamisen kehittämisen näkökulma, joten tuki ei koske esim. yksittäisiä rekrytointikampanjoita tai rekrytointi-ilmoittelua.

Taidolla töihin 2020-2022 -hanke

 

 

 

Palvelutarjoajat:

 

Eezy/VMP

Henkilöstövuokrauksen monet mahdollisuudet

Henkilöstövuokrausta voidaan käyttää monin eri tavoin lyhyempiin tai pitempiin henkilöstötarpeisiin, jolloin osaajia saadaan joustavasti tasaamaan esim. tuotannon ruuhkahuippujen aiheuttamaa

resurssivajetta tai mahdollistamaan osaamisen hankkiminen tietyn osa-alueen hoitamiseen.

Vuokratyöstä on muodostunut yhä useamman yrityksen pääasiallinen rekrytointikanava.

Henkilöstövuokraus, yhteyshenkilö: Yrittäjä Ossi Tolonen, insinööri, MBA Eezy Joensuu, KarelPro Oy, puh. 050 587 3231, ossi.tolonen@eezy.fi

Osaamisen johtaminen käytännössä – oikea henkilö oikeassa paikassa

Osaamisen johtamisen valmennus auttaa yrityksiä tunnistamaan tarvittavan osaamisen sekä millaisin menetelmin osaajat löydetään, osaamista kehitetään ja kuinka saadaan osaaminen pysymään talossa. Muuttuva toimintaympäristö ja työelämän muutokset edellyttävät ennakoivuutta ja suunnitelmallisuuta osaamisen johtamisessa ja rekrytoinnissa. Osaamisen johtamisella varmistetaan riittävä henkilöstöresurssi ja sen oikea-aikaisuus sekä osaamisen ajantasaisuus.

Osaamisen johtaminen, yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja, henkilöhakukonsultti Seija Tolonen, KTM, MBA, HHJ

Eezy Joensuu, KarelPro Oy, puh. 040 525 4885, seija.tolonen@eezy.fi

Karelia amk

Onnistunut rekry ja sujuva startti - sparraus yritykselle tai yritysryhmälle

Yrittäjä, törmäätkö vaikeuksiin saada yritykseen osaavaa työvoimaa? Tarvitsetteko rekrytointiin ja perehdytykseen suunnitelmallisuutta ja uutta puhtia? Karelia tarjoaa rekrytointiin, perehdytykseen ja osaamisen kehittämiseen ammattitaitoista osaamista, suunnitelmallisuutta ja realistiset askelmerkit.

Palvelumme tavoitteena on tukea ja auttaa yrityksiä kehittämään HR-toimintaa käytännönläheisin ja ratkaisukeskeisin menetelmin. Palvelun toteuttamisessa keskiössä on luottamuksellisen ja sitoutuneen yhteistyön rakentaminen yritysten kanssa. Palvelu on kohdennettu yrittäjille, yritysten johdolle ja henkilöstölle sekä rekrytoinneista vastaaville.

Palvelua toteuttavat asiantuntijat:

Rekrytointi: Jaana Tolkki, henkilöstöpäällikkö, 050 408 7932, jaana.tolkki@karelia.fi

Perehdytys ja osaamisen kehittäminen: Arja-Irene Tiainen, yliopettaja, 050 361 2842, arja-Irene.tiainen@karelia.fi

Psycon

Työ- ja johtamiskäyttäytymisen sekä modernin rekrytoinnin syvällinen osaaminen luovat toimintamme perustan. Laaja toisiaan tukevien palveluidemme valikoima takaa sopivat ratkaisut kaikkiin työelämän eri elinkaaren vaiheisiin.

Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys ja laadukkaan palvelun tuottaminen. Psyconilaisille alan kehitysnäkymien jatkuva seuraaminen ja useat kehityshankkeet pitävät asiantuntijamme vireessä ja missionamme on paremman työelämän ja osaamisen vahvistaminen. Meille tärkeintä ovat ihmiset, joustavat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin sekä näkyvät tulokset.

Psycon tarjoaa asiantuntijapalveluita osaamisen kehittämiseen Nurmeksen alueen yrityksille teemalla ”Päivitä yrityksen rekrytointi- ja perehdytysosaaminen”, mm. näistä teemoista:

  • Vaikuttava perehdytys – Kuinka tukea uuden roolin haltuunottoa?
  • Miten rakentaa hyvä ja laadukas rekrytointihaastattelu?
  • Valmentava kehityskeskustelu
  • Johda osaamista

Pauliina Pihlajaniemi

Kehittämiskonsultti, osaamisen kehittämisen palvelut puh. 020 7101 246, pauliina.pihlajaniemi@psycon.com

Reetta Kiukainen

Kehittämiskonsultti, osaamisen kehittämisen palvelut, puh.020 7101 258, reetta.kiukainen@psycon.com

 

Rookie Communication ja Rekrykumppani yhteistyössä; palveluntuottaja valikoituu yrityksen tarpeen mukaan

Rookie Communications

Kaikki markkinointi ja viestintä vaikuttavat myös yritysmielikuvaan ja työnantajamielikuvaan. Rekrytoinnin viestinnässä tämä korostuu luonnollisesti entisestään ja näkökulma on vielä vahvemmin työntekijälähtöinen.

Kaikki palvelut räätälöidään erikseen kyseisen yrityksen/yritysten tarpeisiin. Lähtökohta on luoda rekrytointiin ja markkinointiin monistettava prosessi, jonka yritys pystyy tekemään jatkossa joko kokonaan itsenäisesti tai siten, että mahdollisella ulkopuolisella kumppanilla on selkeä rooli.

Ole yhteydessä, niin katsotaan, kuinka voisin olla avuksi. Arttu Käyhkö, arttu@rookiecom.fi / 040 5940 285

Rekrykumppani

Yrityksen rekrytointisuunnitelma

Nykyaikainen rekrytointi on;

  • Paljon muutakin kuin uuden työntekijän palkkaamista. Lukuisilla toimialoilla on osaajapula muuttanut asetelmaa niin, että työnhakija valitsee työnantajan.
  • Se on markkinointiviestintää. Prosessin aikana pyritään antamaan hakijoille mahdollisimman hyvä ja houkutteleva kuva yrityksestä.
  • Se on työnantajamielikuvan rakentamista. Mitä muuta yritys tarjoaa kuin pelkän työtehtävän?

Perehdytys- ja koulutussuunnitelma henkilöstölle

Hyvä perehdytys on avainasemassa uuden työntekijän sitouttamisessa. Hyvä perehdytys tuottaa uudelle työntekijälle lisäarvoa ja lisää työtyytyväisyyttä sekä jaksamista työssä. Hyvin rakennettu perehdytys palvelee molempia osapuolia ja on tärkeä alku yhteiselle taipaleelle.

Vuokratyövoiman hyödyntäminen / KV-rekrytointi

Pätevien lisäkäsien löytäminen ja rekrytointi vievät kuitenkin aina aikaa ja sitovat resursseja. Yksi vaihtoehto pullonkauloista selviämiseen on henkilöstövuokraus, jota yhä useampi yritys myös hyödyntää. Henkilöstövuokraus Rekrykumppani Oy:n toiminnan toinen kulmakivi rekrytointipalveluiden ohella, ja yrityksellä on olemassa olevat verkostot muun muassa Baltian maihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Sami Salo, sami.salo@rekrykumppani.fi / 050 380 8747

Palauta asettelu

 

Outi Meriläinen

Outi Meriläinen

Yritysasiantuntija,
puh. 046 922 4271
Taidolla töihin 2020-2022
Erityisosaaminen: rekrytointi, koulutukset, työnhaku
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksan ja ranskan perusteet