taidolla-töihin-2020-2022-tiedotteet-rekrytointipalvelut-pikes

Taidolla töihin palvelut

PIKESin rekrypalveluissa on toteutettu useita videoita alueen yritysten kanssa. Tässä linkki YouTuben soittolistaan PIKES-rekrypalvelut. Tutustu alueen yrityksiin ja työmahdollisuuksiin.

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Pitkänmäen Puusepät Oy rekrytointi päättyi

Pitkänmäen Puusepät Oy rekrytointi on päättynyt

Kalusteasentajarekrytointi päättyi, olemme valinneet uuden henkilön. Lämmin kiitos kaikille kalusteasentajan paikasta kiinnostuneille.

Oletko työtä pelkäämätön, korjaus- ja asennustaitoinen, oma-aloitteinen, porukassa pärjäävä, mutta itsenäiseen työhön kykenevä?

 

Haimme yritykseemme KALUSTEASENTAJAA. Työhösi kuluu asennusten lisäksi yrityksessä tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Hyvää pohjaa työhön antaa ammatillinen koulutus vaikkapa rakennus-, sähkö- tai LVI-puolelta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne, korjaus- ja asennushommien osaaminen ja halu oppia uutta.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin, myös oppisopimus on mahdollinen. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on TES:n mukainen. Hakuaika päättyi klo 15 torstaina 15.10.2020. Haastattelut aloitettiin jo hakuaikana. .

 

 Vesa Nuutinen, puh. 0500 139 705, puusepat@pp.inet.fi.

 

Palauta asettelu

 

Outi Meriläinen

Outi Meriläinen

Yritysasiantuntija,
puh. 046 922 4271
Taidolla töihin 2020-2022
Erityisosaaminen: rekrytointi, koulutukset, työnhaku
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksan ja ranskan perusteet