Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Aistinvarainen arviointi tuotekehityksen tukena, tutustu koulutusaineistoon

Aistinvarainen arviointi tuotekehityksen tukena

Tilaisuuden aineistot TÄSSÄ LINKISSÄ.

Kiitos osallistumisesta tilaisuuksiimme.

  •  6.6. Nurmes: Hyvärilän kartanohotelli, Lomatie 12

  •  7.6. Lieksa: Timitran linna, Timitrantie 3

  •  8.6. Joensuu: Hotelli-ravintola Aada, Kauppakatu 32

OHJELMA:
Päivän käynnistys klo 9.00, yritysasiantuntija Riitta Kinnunen / PIKES Oy

Aamupäivä klo 9.15-11.30, Kari Solala / Makery Oy

  • Yleistä aisteista ja niiden merkityksestä

  • Elintarvikkeiden aistittavat ominaisuudet

  • Aistinvarainen mittaaminen

  • Aistitestit laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä

  • Aistinvaraisissa arvioinneissa käytettävät mitta-asteikot ja menetelmät

  • Aistinvaraisen kuluttajatutkimuksen suunnittelu ja toteutus

  • Uusia menetelmiä aistinvaraiseen tuotetestaukseen

Lounas 11.30-12.15 omakustanteinen

Iltapäivä osa 1: 12.15-13.45

  • Oman maku- ja hajuaistin testaus

  • Harjoitus 1: Erotustesti

Kahvitauko 13.45-14.00

Iltapäivä osa 2: 14.00-14.45

  • Harjoitus 2: Aistinvaraisen ominaisuusprofiilin luonti

Päivän koonti 14.45-15.00

Asiantuntijana toimitusjohtaja Kari Solala Makery Oy:stä.

Tilaisuudet järjestää PIKES Oy, TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET – kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot –hanke

Navigaatiovalikko