Tiedotteet ja tapahtumat
Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella
Sisältöjulkaisija
Aistinvarainen arviointi tuotekehityksen tukena
Tilaisuuden aineistot TÄSSÄ LINKISSÄ.
Kiitos osallistumisesta tilaisuuksiimme.
-
6.6. Nurmes: Hyvärilän kartanohotelli, Lomatie 12
-
7.6. Lieksa: Timitran linna, Timitrantie 3
-
8.6. Joensuu: Hotelli-ravintola Aada, Kauppakatu 32
OHJELMA:
Päivän käynnistys klo 9.00, yritysasiantuntija Riitta Kinnunen / PIKES Oy
Aamupäivä klo 9.15-11.30, Kari Solala / Makery Oy
-
Yleistä aisteista ja niiden merkityksestä
-
Elintarvikkeiden aistittavat ominaisuudet
-
Aistinvarainen mittaaminen
-
Aistitestit laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä
-
Aistinvaraisissa arvioinneissa käytettävät mitta-asteikot ja menetelmät
-
Aistinvaraisen kuluttajatutkimuksen suunnittelu ja toteutus
-
Uusia menetelmiä aistinvaraiseen tuotetestaukseen
Lounas 11.30-12.15 omakustanteinen
Iltapäivä osa 1: 12.15-13.45
-
Oman maku- ja hajuaistin testaus
-
Harjoitus 1: Erotustesti
Kahvitauko 13.45-14.00
Iltapäivä osa 2: 14.00-14.45
-
Harjoitus 2: Aistinvaraisen ominaisuusprofiilin luonti
Päivän koonti 14.45-15.00
Asiantuntijana toimitusjohtaja Kari Solala Makery Oy:stä.
Tilaisuudet järjestää PIKES Oy, TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET – kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot –hanke