Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Gastro Helsinki 16.-18.3.2016

Gastro Helsinki -messut kokosivat jälleen kerran suuren joukon yrityksiä esittelemään tuotteitaan, palveluitaan ja koneitaan horeca-alan ammattilaisille.  250 yritystä, 60 eri ohjelmaa ja 4 seminaaria tarjosivat paljon tietoa, mielenkiintoisia tuotteita ja erilaisia koneita tuotantoa tehostamaan.

Pielisen Karjalasta esittelemässä oli Porokylän Leipomo Oy, Nurmeksen Kala Oy ja Lieksan Laatuherkut Oy. Seutumme yritykset kiinnostivat messuvieraita ja uusia kontakteja saatiin. Makeimman maun suuhun jätti varmaan Laatuherkkujen jäätelöt ja sorbetti.

Tarjolla oli myös tulevaisuuden proteiinilähteitä; hernettä, papuja ja hyönteisiä, joita pääsi maistamaan pullina, sirkka-wokkina ja ihan vaan paistettuja jauhomatoja hyönteiskokki Topi Kareniuksen tapaan… Messuvieraat suorastaan ryntäsivät uusien herkkujen maisteluun!

Kolmen päivän lopputuloksena on voittajat Vuoden Kokki-, Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kouluruoka- kilpailussa.

Kuvasatoa www.facebook.com/PikesOy

Messuvierasterveisin

Riitta Kinnunen
Yritysasiantuntija
Tulevaisuuden elintarvikkeet

Navigaatiovalikko