Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmoita tapahtumasi Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterissa

Ilmoita tapahtumasi Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterissa

Pohjois-Karjalan kunnat ja yhteistyökumppannit ottavat käyttöön yhteinen tapahtumakalenterin. Löydät kaikki Pohjois-Karjalan tapahtumat yhdessä osoitteessa: tapahtumat.pohjois-karjala.fi Huomaa, että kalenteri julkaistaan viikolla 7. Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri julkaistaan helmikuun puolivälissä (vko 7). Kyseessä on kaikkia maakunnan asukkaita, yrityksiä ja muita yhteisöjä palveleva tapahtumien ilmoituspaikka. Samalla se toimii erinomaisena tietolähteenä maakunnan menoista matkailijoille. Palvelun käyttäminen on maksutonta.

Palveluun rekisteröityminen ja tapahtumien ilmoittaminen on selkeää ja nopeaa. Voit lisätä tapahtumia esimerkiksi edustamasi yhdistyksen, yrityksen ja organisaation nimissä. Voit jakaa tapahtumakalenterissa julkaisemasi tapahtumat helposti somekanavissa ja syötteen avulla saat ne näkyviin myös omille verkkosivuillesi.

Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista ja käyttöohjeet ovat tässä liitteessä.

Maakunnallinen tapahtumakalenteri julkaistaan siis aivan pian. Voit rekisteröityä jo nyt käyttäjäksi ja luoda edustamasi yhteisön profiilin. Sen jälkeen voitkin alkaa ilmoittaa tapahtumistasi. Tutustu ohjeisiin alla olevassa linkissä:


Luo käyttäjätili: https://www.youtube.com/watch?v=osPv7wbxjfM
Luo yhdistys-tai yritystili: https://www.youtube.com/watch?v=u1eBcM2eR2Q
Luo tapahtuma: https://www.youtube.com/watch?v=o8Pl8r6_7lc

 

Tapahtumakalenterin löydät osoitteesta tapahtumat.pohjois-karjala.fi. Huomaa, että kalenteri julkaistaan viikolla 7.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri on käyttäjille maksuton. Sen tarjoavat kaikki Pohjois-Karjalan kunnat, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, VisitKarelia, Business Joensuu, Keski-Karjalan kehitysyhtiö, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Riveria.

 

Neuvomme mielellämme Tapahtumakalenterin käyttöönotossa. Ota yhteyttä matkailukoordinaattori Kati Lipposeen, kati.lipponen@pikes.fi.

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu