Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Nyt 15.6. saakka 80% tuki uuden tai uusiin tehtäviin siirtyvän työntekijän lupakortti ja muihin alle 10 pvän koulutuksiin, myös verkkokurssit

Nyt 15.6. asti saatavilla 80% tuki uuden tai uusiin tehtäviin siirtyvän työntekijän lupakortti ja muihin alle 10 pvän koulutuksiin, myös verkkokurssit

Kohtaanto-hanke on päättymässä ja tässä vaiheessa lämmin kiitos jo kaikille mukana olleille yrityksille yhteistyöstä. Yli 100 henkilön työllistymisessä Nurmekseen on käytetty hankkeen palveluja ja asiakasyrityksiä on ollut 62.

Monet yritykset ovat käyttäneetkin jo mahdollisuutta uuden tai uuteen tehtävään siirtyvän työntekijän lupakorttikoulutukseen tai muun alle 10 pvän koulutuksen tukeen, myös verkkokoulutukset.

Nyt koulutuksiin on vielä mahdollisuus 15.6. saakka ja yrityksen omarahoitusosuus vain 20%!

  1. Koulutus on edellytys uuden työntekijän tai uuteen tehtävään siirtyvän työntekijän työtehtävissään toimimisessa, esim. tieturva, työturva, tulityökortit, lääkekoulutukset, kassaohjelman käyttökoulutus jne.
  2. Pyritään löytämään halvin/parhaiten tarve hetkellä saatavilla oleva – yrityksen oma tieto tai minä etsin.
  3. Teen osallistujasopimuksen, jonka yrityksen edustaja allekirjoittaa. Ei sido muuhun kuin omarahoitusosuuden suorittamiseen koulutuksesta.
  4. Kouluttautuja täyttää ESR-lomakkeet – vie 10 min.

Koulutus maksetaan hankkeesta kokonaan ja yritykselle toimitetaan lasku 20% omarahoitusosuudesta.

 

Jos haluat käyttää tämän mahdollisuuden, lähetä sähköpostia tai soita. Hoidan kaikki paperihommat, yritykselle vaivaton juttu.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisätietoja!

 

Ennakkotietona myös, että olen töissä juhannukselle saakka ja elokuussa homma jatkuu, osin entisin palveluin, mutta uuttakin luvassa. 😊

Aurinkoista kesää,

-OutiOuti Meriläinen
yritysasiantuntija
Kohtaanto 2018-2019
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES

outi.merilainen@pikes.fi
puh. 046-9224271

 

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu