Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left READY GO! matkailuseminaari 2.11. Lomakeskus Huhmarissa

READY & GO! matkailuseminaari to 2.11. klo 12-16.30 Lomakeskus Huhmarissa

Pohjois-Karjalan matkailun kasvuohjelman päätösseminaari kokoaa Lomakeskus Huhmariin matkailutoimijoita ja puhujia meiltä ja maailmalta – tule sinäkin. Seminaari on avoin kaikille matkailusta kiinnostuneille!

Ohjelma:

Seminaarissa puhujina ovat mm. Hotelli Punkaharjun Saimi Hoyer, matkatoimisto Tumlaren Katriina Inkinen ja kokemuksellisen markkinoinnin asiantuntija Timo Kiuru. Lisäksi seminaarissa käydään läpi kasvuohjelman vaikuttavuutta & tuloksia sekä Pohjois-Karjalan matkailun tulevia kehityssuuntia. Seminaari on osallistujille maksuton. Katso tarkempi ohjelma liitteestä!

Kuljetukset:

Järjestämme seminaariin maksuttomat kuljetukset Keski-Karjalasta, Pielisen Karjalasta, Ilomantsista ja Joensuusta. Löydät tarkemmat kuljetusaikataulut reitteineen liitteenä olevasta seminaarikutsusta sekä alla olevan ilmoittautumislinkin takaa.

 

Ruokailu:
Mikäli haluat syödä lounaan ennen seminaaria, ilmoittaudu mukaan lounaalle (sitovat ilmoittautumiset). Lounas on omakustanteinen (12 €) ja se maksetaan Huhmarin vastaanottoon saapuessa. Lounasmenun löydät liitteenä olevasta seminaarikutsusta.  

Ilmoittaudu mukaan 25.10. mennessä täällä: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5022473&sid=DwQqRgLYS6

TILAISUUDEN ESITELINKKI

Tervetuloa!

 

Yhteistyöterveisin,

Jasmine Sepponen
yritysasiantuntija
Pohjois-Karjalan matkailun kasvuohjelma 2015-2017-hanke
The Growth Program of Travel Tourism 2015-2017-project
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES /
Pielinen Karelia Development Center Ltd PIKES
jasmine.sepponen@pikes.fi

puh. 046 922 4271

Kauppatori 1, FI-75500 Nurmes

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu