Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Taitaja2019 Joensuu tapahtuma

 

Taitaja2019 Joensuu tapahtuma

Tervetuloa Suomen suurimpaan ammatillisen koulutuksen tapahtumaan Joensuuhun! Viralliset kilpailupäivät ovat ti 21. – to 23.5.2019. Avajaiset järjestetään ma 20.5.2019.

Taitaja2019 -tapahtuma järjestetään monitoimihalli Joensuu Areenalla, sen vieressä olevassa jäähallissa, harjoitushallissa sekä niiden piha-alueilla. Tunnelma, osaamisen ilo ja tekemisen meininki välittyvät laajasti myös muualla! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Taitaja-tapahtuma on suurin vuosittain järjestettävä ammatillisen koulutuksen tapahtuma Suomessa ja se toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa.

43 kilpailulajia, 3 näytöslajia, 4 ammattinäytöstä, TaitajaPLUS ja Taitaja9

Ammattiin opiskelevat tulevaisuuden tekijät kilpailevat oman alansa Suomen mestaruudesta 43 lajissa yli neljänsadan kilpailijan voimin. Osassa kilpailulajeista nähdään myös kansainvälisiä kilpailijoita sekä lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Tapahtumassa järjestetään myös TaitajaPLUS- ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille, kolme näytöslajia ja ammattinäytös. Lisäksi yläkoululaiset osallistuvat kädentaitokilpailuun Taitaja9-finaalissa.

Toivotamme eri yritykset, yhteisöt, säätiöt ja järjestöt tervetulleiksi mukaan Taitaja-yhteistyöhön.

Taitaja2019 Joensuu -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisia yhteistyömahdollisuuksia ja räätälöimme ne aina kumppaneiden tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan!

Kohtaa nuoret tulevaisuuden tekijät

Rekrytoi, markkinoi, tarjoa tuotteita ja palveluitasi. Kohtaa tulevat työntekijät ja kuluttajat. Rakenna positiivista julkisuuskuvaa kanssamme.

Verkostoidu alan toimijoiden kanssa

Verkostoidu ammatillisen koulutuksen toimijoiden ja päättäjien kanssa. Solmi sopimuksia tuote-, palvelu- ja laiteyhteistyöstä. Vaikuta työssäoppimiseen sekä työvoiman saatavuuteen ja rekrytointiin.

Tervetuloa mukaan!

Linkki: Taitaja2019 Joensuu -tapahtuman kumppanuuskortti pdf-muodossa / selattavassa muodossa (Issuu)
Kumppanuuskortissa esitellään erilaisia yhteistyömahdollisuuksia

Linkki: Taitaja2019 Joensuu -tapahtuman yleisesite pdf-muodossa / selattavassa muodossa (Issuu) Yleisesite sisältää perustietoa tapahtumasta

Lisätietoja www.taitaja2019.fi  ja Taitaja2019 kilpailujohtaja Anne Karppinen, puh. 050 359 8042, anne.karppinen@riveria.fi

 

Anne Karppinen

Taitaja2019 kilpailujohtaja

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja2019 Joensuu // Riveria

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu