Tulevaisuusfoorumi 2014 - Paikallista ruokaa?
IFrame
Tulevaisuusfoorumi 2014 - Paikallista ruokaa
Tulevaisuusfoorumi 2014 - Paikallista ruokaa?
Pidettiin pe 31.10.2014 Nurmes-talolla klo 10 - 14.30.
Tulevaisuusfoorumin ohjelma 2014.
Tutustu esitysmateriaaleihin. Luvassa mielenkiintoisia näkökulmia kuluttamisesta ja ravinnosta:
Tulevaisuuden kuluttaja. Petri Rajaniemi, Future Works Oy
Tulevaisuuden ravinto. Antti Isokangas, Makery Oy
Lähiruokaa julkisiin keittiöihin. - Se on mahdollista. Hanne Husso, EkoCentria
Tutustu myös Lähis-oppaaseen!
Ruokakulttuurin merkitys matkailussa. Majatalosta majataloon -projektin vetäjä Minna Murtonen.
Pielisen Paras -ruoka on Pielisjärven kalaruukku
Pielisen Paras -ruokakilpailun voittaja on Pielisjärven kalaruukku. Reseptin kehittäjä: Heljä Meriläinen, Lieksa. Tuomariston mielestä kalaruukku oli erittäin maukas. Lisäksi lähikalan käyttöä arvostettiin sekä kalaruukun monipuolisia tarjoilumahdollisuuksia. Kokeile Pielisjärven kalaruukku -reseptiä.
Kilpailun taso oli korkea. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille.
Pielisen Paras -ruokakilpailussa palkitut ruoat. Lämpimät onnittelut voittajille!