Kategoriat
PIKES-uutiset Yleinen Yritysneuvontapalvelut Yritystarinat

Markkinoinnin moniosaajat

Paikallista media-alan osaamista Nurmeksessa

Markkinoinnin moniosaajat palveluksessasi

Palaa edelliselle sivulle

Nurmeksessa toimii useita media-alan yrittäjiä. Halusimme PIKESissä nostaa media-alan yrittäjien tarjoamia paikallisia palveluja myynnin, markkinoinnin ja sosiaalisen median kanavien hallinnassa. Kaikkien yritysten näkyminen erityisesti digikanavissa on tänä päivänä tärkeää ja apua tähän löytyy onneksi läheltä. Tässä jutussa esittelemme seuraavien media-alan yritysten ja somevaikuttajien palveluja: Graafinen suunnittelija Katja Kuittinen, Saagakitchen Satu Hietanen ja Sivustoriumin Anne Korkalainen sekä Kalilainen Design Sara Kalilainen.

Katja Kuittinen, graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelija Katja Kuittinen kuvailee palvelujaan omin sanoin seuraavasti: – ”Tarjoan graafista suunnittelupalvelua erittäin laaja-alaisesti. Minulla on kokemusta mm. perinteisten painotöiden (aikakauslehtien, esitteiden, julisteiden, korttien, käyntikorttien jne.) suunnittelusta, yritysilmesuunnittelusta (logot, graafiset ohjeistot), tapahtuma- ja messuilmesuunnittelusta sekä sähköisten esitteiden, uutiskirjeiden ja verkkosivujen suunnittelusta. Lisäksi osaamispaletista löytyy animaatioiden ja pienimuotoisten videoiden tekoa ja kuvituksia.

Nurmekseen olen suunnitellut mm. Idän villakehräämön logon ja uuden kirjastoauton visuaalisen ilmeen.” Katjaan voit tutustua seuraavissa linkeissä Katjan palvelut ja referenssit ja kuvitukset.

Saagakitchen Satu Hietanen, valokuvaus- ja somesisällön tuottamispalvelut

Satu kuvailee palvelujaan omin sanoin – ”Valokuvaus on aina kiehtonut ja innostanut minua. Kameran kanssa maailmaa voi katsella uudella tavalla ja se inspiroi minua suunnattomasti. Yrityksen perustin muutama vuosi sitten ja olen kuvannut pääasiassa ruokia ja tuotteita yrityksille, omalle Instagram-tililleni sekä ruokakirjaan, jossa olen pääkuvaaja. Hyvät ja laadukkaat kuvat ovat yrityksille yksi tärkein markkinointitapa ja kannustan yrittäjiä panostamaan niihin. Sosiaalinen media on helppo paikka kasvattaa oman yrityksen tunnettavuutta ja saada lisää asiakkaita, mutta kilpailu on sielläkin kovaa. Helpoin tapa erottua on tehdä visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä ammattikuvaajan kanssa – ” Valokuvauksen idea on, ettei asioita tarvitse selittää sanoilla”. Voit tutustua Instagram tiliini Saagakitchen ja portfoliooni kotisivuillani Saagakitchen.

Satu Hietanen valokuva

Sivustorium Anne Korkalainen, nettisivujen suunnittelu

Sivustorium Anne Korkalainen – kuvailee omin sanoin ” Saat hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua hymyn kera! Suunnittelun aikana ehdotan ideoita sivuston sisällön parantamiseksi, enkä jätä sinua yksin julkaisun jälkeen, vaan tarjoan tukea ja jatkokehitystä. Koulutan sinua käyttämään sivustoasi niin, että voit tehdä päivityksiä itse sekä osaat huomioida asioita, jotka vaikuttavat sivustosi parempaan löytymiseen Googlen hauissa eli hakuoptimointiin. Autan myös sujuvan tekstin kirjoittamisessa sivustollesi. Tarvittaessa suunnittelen yrityksellesi uuden logon ja sivuston yhtenäisen värimaailman. Tekemäni sivustot näkyvät oikein kaikilla laitteilla, katsoitpa niitä tietokoneella tai kännykällä. Sivustorium tarjoaa koko paketin suunnittelusta toteutukseen tai vain tarvittavat päivitykset sivustollesi. Tyylikkäät ja toimivat nettisivut ovat tärkeä osa yrityksesi markkinointia ja tässä olen apuna, yrittäjänä yrittäjää jeesaten -asenteella.”

Anneen ja Sivustoriumin palveluihin voit tutustua kotisivuillamme Sivustorium.

Kuvassa Anne Korkalainen

Kalilainen Design Sara Kalilainen, markkinointimateriaalin suunnittelu

“Nimeni on Sara Kalilainen – graafinen suunnittelija, kuvittaja ja taiteilija. Olen luova ja idearikas luovan alan tekijä Nurmeksesta, Pohjois-Karjalasta. Kalilainen Designista saat palveluita graafiseen suunnitteluun, kuvittamiseen, sisällöntuotantoon, digitaalisten julkaisujen suunnitteluun ja muuhun luovaan tekemiseen.” Esimerkkejä suunnittelupalveluista: uudelle yritykselle logo ja yritysilme, pakkaus- ja etikettisuunnittelu, esitteet, käyntikortit, julisteet ja muut mainosmateriaalit sekä yrityksen sisällöntuotanto ja julkaisupohjat.

Graafisena suunnittelijana Saralla on laajaa kokemusta erilaisista suunnittelutöistä. Hän suunnittelee tarvittavat mainos- ja markkinointimateriaalit niin painokelpoisina kuin digitaalisessa muodossa. Sara on saanut tunnustusta kaupunkiviirien suunnittelukilpailuissa.

Tutustu palveluihin tässä linkissä http://www.kalilainendesign.com/

Nurmeksessa toimivat media-alan yritykset tarjoavat laaja-alaisesti osaamista ja palveluja alueen eri toimialojen yritysten tarpeisiin. Paikalliseen toimijaan on helppo ottaa yhteyttä, vaikka pienessä tarpeessa. Siitä voi kehittyä hedelmällinen yhteistyö.

Jutun kirjoitti yritysasiantuntija Hannu Räsänen, PIKES Oy.

PS. Jutun kirjoittajana haluan tuoda vielä esille PIKES toteuttaman ESR rahoitteisen ”Löydä läheltä!” paikalliskampanjan, jossa mukana olevat yritykset voivat viestiä paikallisille yrittäjille ”business- to-business” palvelutarjonnastaan. Nurmeksesta löytyy paljon osaamista ja erilaista tarjontaa, joten erikoisempiakaan palveluja ei tarvitse lähteä alueen ulkopuolelta hakemaan. Ota yhteyttä minuun, kerron mielelläni lisätietoja Löydä läheltä -kampanjasta.

Hannu Räsänen

Yritys­asiantuntija

puh. 050 3455 384

Whatsapp

Kaikki artikkelit