Muu teollisuus Nurmeksessa

Metalli- ja konepajatoimiala Pielisen Karjalassa

Pielisen Karjalan seutukunnalla toimii n. 40 metalli ja konepajan yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 31,8 M€ (2023).

Metalliteollisuuden yritykset toimivat alihankkijoina sekä valmistavat tuotteita omalla tuotemerkillään. Menestyksen avaimina nyt ja jatkossa ovat innovatiiviset tuotteet, alihankintamahdollisuuksien aktiivinen etsintä ja tuotannon kehittäminen.

Vahvoja toimijoita Nurmeksessa: BerryGlade Oy, Valtimo Components Oyj sekä Metallinyrkki-verkostoon kuuluvat H&H Service Nurmes Oy, Katatec Oy, Nurmeksen Metalli Oy, Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy, Pielisen Metalli Ky, PK-Levy Oy, Nurmeksen Teräsmyynti ja Saher-Aidat Oy.

Teollisuuden erikoisosaaminen

Nurmeksessa toimii lisäksi mm. seuraavia teollisuusyrityksiä: sähkökeskuksia valmistava Gossutek Oy ja sukkatehdas Tesema Oy.

Hyväksy "Tilastot" evästeet nähdäksesi tämä sisältö.

BerryGlade-logo

BerryGlade Oy on hienomekaanisten tuotteiden valmistukseen erikoistunut konepaja.

Metallinyrkki-logo

Metallinyrkin ydin on kahdeksan nurmeslaisen huippuyrityksen ryhmä, joka on palvellut Suomen metalli-, konepaja-, rakennus- ja kaivannaisteollisuuden kärkeä yhdessä jo parikymmentä vuotta.

Valtimo Components logo

Valtimo Components Oyj on hienomekaanisia tuotteita sorvaava, koneistava, pinnoittava ja kokoonpaneva yritys. Olemme toimineet  toimialan edelläkävijänä ja kouluttäjana alueellamme jo vuodesta 1999.

Vaativan eränkävijän valinta.

Teseman laadukkaat sukat valmistetaan omalla sukkatehtaallamme Nurmeksessa.

Riveria – ammatillinen koulutus Nurmeksessa:

Pohjois-Karjalan ammattiopistolla Nurmeksen toimipisteessä mm. kone- ja tuotantotekniikan koulutuslinja, jossa koulutetaan koneistajia ja levyseppähitsaajia. Yhteistyömahdollisuutena mm. harjoittelijat, kesätyöntekijät sekä laitehankinnat.

Tutustu koulutusmahdollisuuksiin Nurmeksen koulutusyksikössä.

Nurmeksessa sitoudutaan yrittäjiin

Jutustelukierroksella alueen yrityksissä yrittäjien kommenteissa korostui sekä kaupungin johdon ja luottamushenkilöiden että yritysten työntekijöiden sitoutuminen yrityksiin.

Mietitkö sijoittumista Nurmekseen, ota yhteyttä!

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp

Hyödynnä PIKESin mutkatonta sijoittumispalvelua veloituksetta. Ota helposti yhteyttä!

Kartta: Nurmeksen sijainti Itä-Suomessa. Helsinkiin 517 km, Iisalmeen 121 km, Joensuuhun 127 km, Kajaaniin 108 km, Kuhmoon 77 km, Kuopioon 126 km, Lieksaan 58 km ja Ouluun 227 km.
Nurmeksen sijainti Itä-Suomessa. Helsinkiin 517 km, Iisalmeen 121 km, Joensuuhun 127 km, Kajaaniin 108 km, Kuhmoon 77 km, Kuopioon 126 km, Lieksaan 58 km ja Ouluun 227 km.
Nurmeksen alueen teollisuusalueet
Vihreän teollisuuden alueen sijainti Nurmeksessa. Kantatie 75 tuntumassa, vain 2,5 km 6-tielle sekä Itäkaupungin teollisuusalue.