Muu teollisuus Nurmeksessa

Metalli- ja konepajatoimiala Pielisen Karjalassa

Pielisen Karjalan seutukunnalla toimii n. 40 metalli ja konepajan yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 42,6 M€ (2022).

Metalliteollisuuden yritykset toimivat alihankkijoina sekä valmistavat tuotteita omalla tuotemerkillään. Menestyksen avaimina nyt ja jatkossa ovat innovatiiviset tuotteet, alihankintamahdollisuuksien aktiivinen etsintä ja tuotannon kehittäminen.

Vahvoja toimijoita Nurmeksessa: BerryGlade Oy, Valtimo Components Oyj sekä Metallinyrkki-verkostoon kuuluvat H&H Service Nurmes Oy, Katatec Oy, Nurmeksen Metalli Oy, Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy, Pielisen Metalli Ky, PK-Levy Oy, Nurmeksen Teräsmyynti ja Saher-Aidat Oy.

Teollisuuden erikoisosaaminen

Nurmeksessa toimii lisäksi mm. seuraavia teollisuusyrityksiä: sähkökeskuksia valmistava Gossutek Oy ja sukkatehdas Tesema Oy.

BerryGlade-logo

BerryGlade Oy on hienomekaanisten tuotteiden valmistukseen erikoistunut konepaja.

Metallinyrkki-logo

Metallinyrkin ydin on kahdeksan nurmeslaisen huippuyrityksen ryhmä, joka on palvellut Suomen metalli-, konepaja-, rakennus- ja kaivannaisteollisuuden kärkeä yhdessä jo parikymmentä vuotta.

Valtimo Components logo

Valtimo Components Oyj on hienomekaanisia tuotteita sorvaava, koneistava, pinnoittava ja kokoonpaneva yritys. Olemme toimineet  toimialan edelläkävijänä ja kouluttäjana alueellamme jo vuodesta 1999.

Vaativan eränkävijän valinta.

Teseman laadukkaat sukat valmistetaan omalla sukkatehtaallamme Nurmeksessa.

Riveria – ammatillinen koulutus Nurmeksessa:

Pohjois-Karjalan ammattiopistolla Nurmeksen toimipisteessä mm. kone- ja tuotantotekniikan koulutuslinja, jossa koulutetaan koneistajia ja levyseppähitsaajia. Yhteistyömahdollisuutena mm. harjoittelijat, kesätyöntekijät sekä laitehankinnat.

Nurmeksessa sitoudutaan yrittäjiin

Jutustelukierroksella alueen yrityksissä yrittäjien kommenteissa korostui sekä kaupungin johdon ja luottamushenkilöiden että yritysten työntekijöiden sitoutuminen yrityksiin.

Mietitkö sijoittumista Nurmekseen, ota yhteyttä!

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp