Sijoittumispalvelut

Tutustu Nurmeksen vahvuuksiin

  • Käytä hyväksesi paras mahdollinen rahoitustuki! Nurmes – Valtimo -alue kuuluu parhaaseen tukialueeseen. Meillä PIKESissä on hyvät verkostot rahoittajiin. Etsimme sinulle parhaan mahdollisen rahoituskanavan. Klikkaa PIKESin tarjoamiin kehittämispalveluihin.
  • Logistiikka kunnossa
  • PIKESin tarjoamat rekrytointipalvelut ja alueen koulutusmahdollisuudet. Paikalliset oppilaitokset ovat valmiita huomioimaan yritysten tarpeet sekä tarjoavat oppilaita työharjoitteluun. Hyödynnä TE-toimiston yrityskohtainen rekrytointikoulutus.
  • Vihreän teollisuuden alueen mahdollisuudet biometsätalousyrityksille
  • Kehittyvä elintarvikekeskittymä
  • Puunjalostusteollisuuden laajentumista vahvistavat menestystekijät
  • Veloitukseton sijoittumispalvelu

Paikallinen osaajatiimi palveluksessasi

Käytä Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKESin veloituksetonta sijoittumispalvelua. Olemme paikallinen kumppani, tunnemme hyvin alueemme mahdollisuudet ja meillä on hyvät verkostot. Tarjoamme sinulle joustavana kokonaispalveluna oman osaajatiimin, joka sisältää tarvittavan verkoston kokoamisen sijoittuvan yrityksen ympärille. Lisäksi autamme liiketoimintasuunnitelman ja rahoitushakemusten laadinnassa sekä rahoituskanavien kartoituksessa.

Meiltä saat myös asiantuntevaa palvelua työvoiman rekrytointi- ja koulutustarpeissa. Tarjoamme laajan kumppaniverkostomme palvelut mm. Joensuun Tiedepuisto, Luonnonvarakeskus LUKE, Karelia-ammattikorkeakoulu, Suomen metsäkeskus ja Itä-Suomen ja Oulun yliopistot.


Kiinnostuitko? Sovitaanko tapaaminen?

Meillä Nurmeksessa on hyviä kumppaneita ja yhteistyömahdollisuuksia, edullista energiaa, toimitiloja, mahdollisuus sijoittua uudelle Vihreän teollisuuden alueelle. Ota yhteyttä!.

Miksi Nurmeksessa on hyvä yrittää?

Tutustu Nurmeksen alueen yrittäjien kertomuksiin, miten he kokevat yrittämisen Nurmeksessa.

Porokylän Leipomo Oy

Porokylän Leipomo Oy - Yrittäjämyönteinen Nurmes ja sitoutuneet työntekijät

Toimitusjohtaja Erik Kärki antaa isot kiitokset kaupungin tahtotilalle tukea yrityksen kasvua. Nurmes on hyvin yrittäjämyönteinen kaupunki.

Scanpole
Scanpole Oyn pylväsvarastoa Höljäkässä

Nurmeksessa toimiminen on mutkatonta. Alueen yritysten yhteistyö pelaa hyvin. Scanpole Oy hankkii huoltopalveluja, mm. sähkö- ja automaatiopalveluja alueen yrityksiltä.

Pielisen Kalajaloste
Pielisen Kalajalosteen alukset Koudansalmessa Pielisellä.

”Nurmeksessa asioiden hoitaminen on helppoa, asenne on sellainen, että hihat kääritään ja autetaan heti. Turhia muureja ei rakenneta”, luonnehtii Juha Halonen yhteistyötä alueen yritysten ja Nurmeksen kaupungin kanssa.

Pielisen Kalajaloste
puutavaran-kuormausta-vihreän-teollisuuden-alueella.

"Jokainen osa logistisesta kokonaisketjusta on optimoitava", toteaa RP Timber Oy:n myyntijohtaja Sanna Selenius. Tutustu sisämaaterminaalitoimintaan Nurmeksessa.

previous arrow
next arrow

Tutustu alueemme yrityksiin

Binderholz-logo
Koneurakointi S Kuittinen Oy logo
Metallinyrkki-logo
Motoajo-logo
PielisenKala-logo
Pielispakari-logo
Porokylän Leipomo logo
Scanpole logo

Biometsätalous.

Mitä teetkin metsästä.

Se kannattaa tehdä meillä.

Vihreän teollisuuden alue Nurmeksessa tarjoaa valmiin alueen luvituksineen, raaka-ainevirtoineen ja logistisine mahdollisuuksineen tuottaa metsästä kannattavaa liiketoimintaa.

karjalanpiirakoita tuotantolinjalla

Elintarvikekeskittymä

kärkinä leipomo- ja kalanjalostus

Nurmeksessa on vahvaa leipomo- ja kalanjalostusosaamista sekä raakapakastepihveihin erikoistunut lihanjalostaja. Pielisen Karjalan elintarvikekeskittymä on alueelle tärkeä sekä taloudellisesti että työllistäjänä. Meillä on lähes 10 elintarvikealan yritystä.

kuvituskuva

Metalli- ja konepaja-

ja muut teollisuusyritykset

Metalliteollisuuden yritykset toimivat alihankkijoina sekä valmistavat tuotteita omilla tuotemerkeillään. Tutustu Nurmeksen alueen yrityksiin. Alueellamme toimii myös sähköjakokeskuksia valmistava Gossutek Oy sekä suomalainen sukkatehdas Tesema Oy.

Henkilöitä Bombatalon parvekkeella

Matkailu

Bomba – luontomatkailua karjalaisen kulttuurin sydämessä

Bomban alueen matkailuyritysten liiketoiminta liittyy jollain tapaa alueen upeaan luontoon. Karjalainen kulttuuri on myös tärkeä osa Nurmeksen matkailupalveluja. Haemme nyt uusia matkailutoimijoita Bomban matkailualueelle mukaan kasvuun.

Alueen maatalouden kulmakivet

Nurmes on suurin maidontuottaja ja luomukunta.

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp

Käytä PIKESin veloituksetonta sijoittumispalvelua. Ota yhteyttä!