Sijoittumispalvelut

Nurmeksessa nautit yrittämisen mutkattomuudesta karjalaisen kulttuurin sykkeessä

PIKES tarjoaa veloituksetta vaivatonta sijoittumispalvelua yrityksille, jotka harkitsevat laajennusta tai paikkakunnan vaihtoa.

Mutkattomuus ei ole meille vain vaihtoehto muiden joukossa – se on elinehto, jolla houkuttelemme uusia menestyviä yrityksiä Nurmekseen. Siksi me PIKESillä teemme asiat yrityksellesi aina pikkuisen helpommaksi, kuin mitä olisit osannut odottaa. 

”Nurmeksessa toimiminen on mutkatonta. Nurmeksen kaupunki ja PIKES suhtautuvat ennakkoluulottomasti yrittäjiin ja haluavat auttaa tänne sijoittumista harkitsevia yrityksiä.” – Scanpole Oy toimitusjohtaja Ari Mononen.

Nurmeksen vahvuudet:

Paikallinen osaajatiimi palveluksessasi

Olemme paikallinen kumppanisi, joka tuntee puolestasi alueen kattavat mahdollisuudet ja verkostot. Tarjoammekin mutkattomana kokonaispalveluna käyttöösi osaajatiimin, joka kokoaa tarvittavan verkoston sijoittuvan yrityksesi ympärille. 

Lisäksi autamme mielellämme liiketoimintasuunnitelman ja rahoitushakemusten laadinnassa sekä rahoituskanavien kartoituksessa – kaikessa olemme käytettävissäsi.

Mikäli yritykselläsi on osaavan työvoiman rekrytointi- ja koulutustarpeita, tarjoamme rekrytointipalveluiden lisäksi laajan kumppaniverkostomme palvelut.

”Nurmeksessa asioiden hoitaminen on helppoa, asenne on sellainen, että hihat kääritään ja autetaan heti. Turhia muureja ei rakenneta” – Juha Halonen Pielisen Kalajaloste Oy:ltä


Heräsikö kiinnostus? Tutustuttaisiinko?

Kun kaipaat hyviä kumppaneita & yhteistyömahdollisuuksia, edullista energiaa, toimitiloja ja ihan vain yrittämisen mutkattomuutta, on Nurmes tutustumisen arvoinen sijoittumiskohde. Otat meihin yhteyttä helposti!

Mitä Nurmeksessa puhutaan?

Tutustu, miten alueen yrittäjät kuvailevat yrittämisen mutkattomuutta Nurmeksessa.

Porokylän Leipomo Oy

Porokylän Leipomo Oy – Yrittäjämyönteinen Nurmes ja sitoutuneet työntekijät

Toimitusjohtaja Erik Kärki antaa isot kiitokset kaupungin tahtotilalle tukea yrityksen kasvua. Nurmes on hyvin yrittäjämyönteinen kaupunki.

Scanpole
scanpolen pylväsvarastoaluetta

Nurmeksessa toimiminen on mutkatonta. Alueen yritysten yhteistyö pelaa hyvin. Scanpole Oy hankkii huoltopalveluja, mm. sähkö- ja automaatiopalveluja alueen yrityksiltä.

Pielisen Kalajaloste
Pielisen Kalajalosteen alukset Koudansalmessa Pielisellä.

”Nurmeksessa asioiden hoitaminen on helppoa, asenne on sellainen, että hihat kääritään ja autetaan heti. Turhia muureja ei rakenneta”, luonnehtii Juha Halonen yhteistyötä alueen yritysten ja Nurmeksen kaupungin kanssa.

Pielisen Kalajaloste
puutavaran-kuormausta-vihreän-teollisuuden-alueella.

“Jokainen osa logistisesta kokonaisketjusta on optimoitava”, toteaa RP Timber Oy:n myyntijohtaja Sanna Selenius. Tutustu sisämaaterminaalitoimintaan Nurmeksessa.

previous arrow
next arrow
Shadow

Tutustu alueellamme viihtyviin yrityksiin

Binderholz-logo
Koneurakointi S Kuittinen Oy logo
Metallinyrkki-logo
Motoajo-logo
PielisenKala-logo
Pielispakari-logo
Porokylän Leipomo logo

Biometsätalous.

Mitä teetkin metsästä.

Se kannattaa tehdä meillä.

Vihreän teollisuuden alue Nurmeksessa tarjoaa valmiin alueen luvituksineen, raaka-ainevirtoineen ja logistisine mahdollisuuksineen tuottaa metsästä kannattavaa liiketoimintaa.

Elintarvikekeskittymä

kärkinä leipomo- ja kalanjalostus

Nurmeksessa on vahvaa leipomo- ja kalanjalostusosaamista sekä raakapakastepihveihin erikoistunut lihanjalostaja. Pielisen Karjalan elintarvikekeskittymä on alueelle tärkeä sekä taloudellisesti että työllistäjänä. Meillä on lähes 10 elintarvikealan yritystä.

karjalanpiirakoita tuotantolinjalla

Metalli- ja konepaja-

ja muut teollisuusyritykset

Metalliteollisuuden yritykset toimivat alihankkijoina sekä valmistavat tuotteita omilla tuotemerkeillään. Tutustu Nurmeksen alueen yrityksiin. Alueellamme toimii myös sähköjakokeskuksia valmistava Gossutek Oy sekä suomalainen sukkatehdas Tesema Oy.

kuvituskuva

Matkailu

Bomba – luontomatkailua karjalaisen kulttuurin sydämessä

Bomban alueen matkailuyritysten liiketoiminta liittyy jollain tapaa alueen upeaan luontoon. Karjalainen kulttuuri on myös tärkeä osa Nurmeksen matkailupalveluja. Haemme nyt uusia matkailutoimijoita Bomban matkailualueelle mukaan kasvuun.

Henkilöitä Bombatalon parvekkeella
Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp

Hyödynnä PIKESin mutkatonta sijoittumispalvelua veloituksetta. Ota helposti yhteyttä!

Kartta: Nurmeksen sijainti Itä-Suomessa. Helsinkiin 517 km, Iisalmeen 121 km, Joensuuhun 127 km, Kajaaniin 108 km, Kuhmoon 77 km, Kuopioon 126 km, Lieksaan 58 km ja Ouluun 227 km.
Nurmeksen sijainti Itä-Suomessa. Helsinkiin 517 km, Iisalmeen 121 km, Joensuuhun 127 km, Kajaaniin 108 km, Kuhmoon 77 km, Kuopioon 126 km, Lieksaan 58 km ja Ouluun 227 km.
Nurmeksen alueen teollisuusalueet
Vihreän teollisuuden alueen sijainti Nurmeksessa. Kantatie 75 tuntumassa, vain 2,5 km 6-tielle sekä Itäkaupungin teollisuusalue.