Joel Kettunen

Yritysasiantuntija

Aloitin työt PIKESillä toukokuussa 2024 ja toimin yritysasiantuntijana VIETERI-hankkeessa. Hankkeen pääpainopisteinä ovat vihreän siirtymän, elintarvikejalostuksen ja teollisuuden tuottavuuden kehittäminen Nurmeksessa. Toimin hankkeen vetäjänä yhdessä yritysasiantuntija Hannu Räsäsen kanssa. Työtehtäväni liittyvät vahvasti Vihreän teollisuuden alueen toimintaympäristön kehittämiseen. Vihreän teollisuuden alue sijaitsee Nurmeksessa Pitkämäen kaupunginosassa Voimatien varressa.

Olen koulutukseltani energia- ja ympäristötekniikan insinööri. Valmistuin insinööriksi Karelia-ammattikorkeakoulusta Joensuussa syksyllä 2023. Olen opiskellut aiemmin myös liiketaloutta ja pohjakoulutukseltani olen asiakaspalvelun- ja myynnin merkonomi. Asun nykyään Joensuussa, mutta olen lähtöisin Ilomantsista. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa läheisten ja ystävien parissa. Liikunta on myös aina ollut lähellä sydäntäni ja nykyään harrastan aktiivisesti frisbeegolfia.

Työssä yhdistyvät mainiosti ammatilliset mielenkiinnonkohteeni, jotka ovat kehittämistyö, yritysmaailma, sekä energia- ja ympäristöasiat. Pääsen käyttämään osaamistani sekä kehittämään ja laajentamaan sitä VIETERI-hankkeen parissa. Hanke on haastava ja monipuolinen kokonaisuus, johon suhtaudun suurella mielenkiinnolla ja motivaatiolla.

Ota yhteyttä Joeliin

050 350 4441

LinkedIn

Whatsapp