Niina Turunen

Niina Turunen PIKES

Niina Turunen

Markkinointikoordinaattori

Toimin PIKESillä matkailun markkinointikoordinaattorina: yhdessä alueen toimijoiden kanssa kehitämme Nurmeksen matkailualueen markkinointia ja matkailutoimialaa pitkäjänteisesti. Bomba-brändin kehittäminen, yritysten markkinoinnin vahvistaminen ja sidosryhmäyhteistyö ovat tärkeitä työkaluja alueen elinvoimaisuuden kasvuun. Vastuualueeseeni kuuluu myös Nurmeksen matkailuneuvonta puhelimitse ja sähköpostilla sekä sesonkiaikoina Bomban talolla.

Suoritin Karelia ammattikorkeakoulussa restonomin tutkinnon, jossa suuntauduin kansainvälisyyteen ja markkinointiin: opinnäytetyössäni kehittelin markkinointisuunnitelman sveitsiläiselle Suomen matkoja järjestävälle matkatoimistolle. Opintojeni jälkeen olen tehnyt työurani pienissä matkailualan ja elintarvikealan yrityksissä, joissa olen tarvinnut laaja-alaista osaamista, ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta kääriä hihat vaihtuvien työtehtävien edessä. Olen ollut töissä eri puolilla Eurooppaa ja viivyin muutaman vuoden Raumalla, mutta sydämeni halusi palata takaisin kotiseudulle – itärajan ihmisten välitöntä lämpöä tulee maailmalla ikävä.

Matkailuala ja markkinointi ovat jatkuvassa muutoksessa, joten itsensä kehittäminen on tärkeää. Sitä onneksi tuetaan töissä PIKESillä täysin sydämin. Opiskelen ammattikorkeakoulussa omatoimisesti opintokokonaisuutta ”Kestävän hyvinvoinnin osaaja”, joka syventää osaamistani vaikuttajamarkkinoinnista, hyvinvoinnin työkaluista ja luontomatkailusta. Vapaa-aikanani suuntaan juoksulenkille, joogamatolle tai sieni- ja marjakorin kanssa metsään – tavoitteenani on elää luonnonkierron mukaan niin, että hyödynnän Itä-Suomen upean luonnon antimia koko ajan enemmän arjessani.

Ota yhteyttä Niinaan

050 4066 122

LinkedIn

Whatsapp