Pinja Konttinen

Pinja Konttinen

Yritysneuvonta julkisissa hankinnoissa

Yritysmaailman ”supersankarina” toimiminen on ollut unelmani jo lapsesta asti. Vuonna 2021 haaveeni toteutui, kun aloitin Business Joensuulla julkisten hankintojen yritysasiantuntijana – ja kylläpä sitä intoa riitti, kun pääsi suoraan koulun penkiltä oman alan hommiin!

Aiempaa kokemusta minulla on monenlaisista asiakaspalvelutehtävistä niin vähittäiskaupan- kuin ravintolatoiminnan aloilta, sekä julkisen puolen elinkeinotehtävistä. Esimerkiksi vuonna 2019 työskentelin Juuan kunnalla projektityöntekijänä, ja muun muassa Juuan kunnan luontokohde-esitteet ja useiden paikallisten yrittäjien verkkosivut ovat käsialaani.

Julkisten hankintojen osalta pyrin auttamaan yrittäjää mahdollisimman käytännönläheisesti. Haluan, että asiakkailleni jää tapaamisistamme jotain ”käteen”. On myös hienoa, että yrittäjä saa tapaamisestamme uusia ideoita oman liiketoimintansa kehittämiseen. Jos julkiset hankinnat ja niiden vaikutukset alueen yrityksiin ja työllisyyteen kiinnostavat, voit lukea Business Joensuulle tekemäni toimeksiantotutkimuksen tästä linkistä (hyperlinkki: https://erepo.uef.fi/handle/123456789/26693).

Vuonna 2016 muutin opiskelujen perässä Joensuuhun. Tällöin aloitin biologian opiskelut Itä-Suomen yliopistolla, mutta parin vuoden jälkeen päätin vaihtaa alaa kauppatieteisiin. Joulukuussa 2021 valmistuin kauppatieteiden maisteriksi laskentatoimen ja yritysjuridiikan tutkintolinjalta. Sivuaineena opiskelin finanssioikeutta, markkinointia ja johtamista sekä yrittäjyyttä. Aikamoinen kombo siis!

Luonteeltani olen pirtsakka paljasjalkainen pohjoiskarjalainen, joka nauttii luonnossa liikkumisesta, musiikista ja ystävien kanssa oleskelusta. Biologian opintoja hyödynnän vuosittain syksyisissä sieni- ja marjametsissä sekä villiyrttipusikoissa. Vapaa-aikana tykkään myös käydä uimassa avannossa, jonka jälkeen on hyvä kääriytyä sohvalle painopeittoon ja ahmia sarjoja Netflixistä.

Ota yhteyttä Pinjaan

0400 378 777

Whatsapp