Sanna Kyllönen

Sanna Kyllönen puolilähikuvassa Hannikaisen salissa.

Kv-matkailun asiantuntija Sanna Kyllönen

Olen matkailu- ja viestintäalojen moniottelija, joka syttyy kehittämisprojekteista. Innostun erityisesti matkailupalvelujen palvelumuotoilusta, jossa luovuus ja järjestelmällisyys pääsevät neuvonpitoon. Tässä yhteydessä brändityö, vastuullisuusteemat ja digitaalisen saavutettavuuden haasteet saavat aivonystyrät kierroksille.

Matkailuosaamiseni on karttunut luontomatkailuun erikoistuvan lomakylän operatiivisen johtamisen parissa Kainuussa. Kohdemanagerina ydintehtäväni oli sukupolvenvaihdoksen jalkauttaminen, yrityksen strateginen uudelleen positiointi sekä kansainvälisten myynnin kehittäminen – asiakaspalvelua ja savusaunan lämmitysvuoroja unohtamatta. Olen myös suunnitellut ja vetänyt matkailun yritysryhmähankkeita kärkitavoitteena alueellisen vetovoiman kehittäminen ja yritysten myyntivalmiuksien kehittäminen eurooppalaisilla matkailumarkkinoilla. 

Yrittäjyys on minulle tuttua myös palvelutuottajan näkökulmasta. Toimin sivutoimisesti ohjelmapalveluyrittäjänä, jonka sydäntä lähellä ovat hyvinvointia edistävät ja luontolähtöiset elämykset. Jooga, voimauttava valokuvaus ja puunhalausretket kiteyttävät tarjontaa.  Kansainvälisyys lienee kirjoitettu DNA:hani. Ensimmäinen ulkomaan kokemukseni oli au  pairina Roomassa. Sittemmin opiskelin ja työskentelin ensin kaksi vuotta Ruotsissa, sitten vuoden Norjassa. Yliopisto-opinnot veivät minut edelleen Ranskaan ja Sveitsiin työharjoitteluun. Seitsemän vuoden pesti Tampereen elokuvajuhlien tiedottajana ja ohjelmistosuunnittelijana vei minut  festivaalikomennuksille ympäri Eurooppaa. 

Hyppy PIKESin Pohjoinen Lakeland -hankkeen ohjaksiin on haaste, johon tartun ilolla. Puoliksi kainuulaisena ja puoliksi lappilaisena uskon solahtavani sujuvasti pohjoiskarjalaiseen toimintaympäristöön. Ollaan yhteydessä matalalla kynnyksellä! 

Ota yhteyttä Sannaan

050 406 6122

LinkedIn

Whatsapp