Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Rekry: yritysasiantuntija

HAKU ON PÄÄTTYNYT. Lämmin kiitos hakemuksista. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä hakijoihin!

Vihreän teollisuuden osaaja, tule monipuoliseen kehittämistehtävään

PIKES on käynnistämässä Vieteriä. VIETERI on Vihreän siirtymän, elintarvikejalostuksen ja teollisuuden tuottavuuden JTF-rahoitteinen kehittämishanke, jossa tuemme eri tavoin Nurmeksen elinkeinojen monipuolistamisen ja kilpailukyvyn kannalta keskeisiä tekijöitä. Yritysten kestävän kehityksen mukaisia toimintaedellytyksiä edistämme hankkeessa mm. yritysten osaamista kehittämällä.

Hankkeen tavoitteena on Vihreän teollisuuden alueen toimintaympäristön kehittäminen masterplanin avulla mahdollistaen alueen laajentamiseen tähtäävät infrainvestoinnit, alueen kehittäminen hiilineutraaliksi teollisuusalueeksi ja mahdollistaa siten uusien yritysten sijoittumisen alueelle ja alueen laajentumisen entistä merkittävämmäksi vihreän teollisuuden keskittymäksi.

Hankkeen tavoitteena on Vihreän teollisuuden alueen yritysten liiketoimintojen kehittäminen ja yritysverkostojen muodostuminen ja laajentuminen niin, että alueen energiatuotanto ja kulutus ovat tasapainossa, samoin sivuvirtojen hyödyntäminen suhteessa niiden syntymiseen.

Lisäksi tavoitteena on lisätä vihreän siirtymän ja siihen liittyvän teknologian osaamista järjestämällä koulutus- ja valmennustilaisuuksia sekä edistämällä TKI-toimintaa.

Haemme yritysasiantuntijaa 1.5.2024 – 31.5.2026 väliselle ajalle

Yritysasiantuntijan tärkeimmät tehtävät

  • Hankkeen toteuttaminen, hallinto ja tiedottaminen
  • Vihreän teollisuuden alueen laajennuksen masterplan-suunnitelman vetovastuu ja laatiminen yhteistyössä Nurmeksen kaupungin ja yritysten kanssa.
  • Aktiivinen yhteydenpito Vihreän teollisuuden alueella toimiviin ja sinne sijoittuviin yrityksiin, yritysten liiketoiminnan kehittämisen tukeminen sekä yhteistyön edistäminen
  • Asiantuntijapalvelujen kilpailuttaminen (masterplan ja sijoittuminen)
  • Uusiutuvan energian tuotantoon soveltuvien alueiden kartoittaminen ja niiden käyttömahdollisuuksien selvittäminen.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja verkostoja teollisuus- tai energiatoimialalta sekä masterplan-työskentelystä
  • Osaamista liiketoiminnan kehittämisestä teollisuusyrityksessä tai energiatuotannossa sekä teknologian tuntemusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, DI- tai amk-insinööri (esim. tuotantotalous, energiatekniikka tai ympäristö)
  • Kokemus rakennerahastohankkeiden hallinnoinnista ja taloudesta on eduksi
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa

Arvostamme aikaansaavaa työotetta, kykyä toimia itsenäisesti ja suunnitelmallisesti ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Nurmeksen alueen tuntemus on eduksi. Oma auto on tehtävän kannalta välttämätön.

Tarjoamme sinulle liukuvan työajan ja mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä, e-passiedut hyvinvointiin ja yksityisen työterveyshuollon.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.5.2026 saakka / hankkeen loppuun saakka. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkahaitari henkilön kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen 3.500 – 4.000 euroa / kuukausi.

Innostuitko tehtävästä? Ole hyvä ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 14.4.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kaija.turunen@pikes.fi otsikolla “Yritysasiantuntija / PIKES”. Huomaa, että teemme mahdollisesti haastatteluja jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat PIKES Oy:n toimitusjohtaja Minna Heikkinen, minna.heikkinen@pikes.fi / 050 599 4326, parhaiten tavoitettavissa 4.4. klo 12-15 välisenä aikana ja 9.4. klo 8-11 välisenä aikana ja Vieteri-hankkeen toinen yritysasiantuntija Hannu Räsänen hannu.rasanen@pikes.fi / 050 3455 384 28.3. klo 8-10 ja 2.4. klo 8-10.

VIETERI – Vihreän siirtymän, elintarvikejalostuksen ja teollisuuden tuottavuuden JTF-rahoitteinen kehittämishanke

Pohjoinen Lakeland – matkailuyritysten kannattava kasvu ja matkailun kansainvälistäminen -hankkeen rahoittajien logot

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen alueen oma kehittämisyhtiö. Kehitämme aluetta omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme seudullisesta yritysneuvonnasta ja kehittämistoiminnasta. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppatori 1, Nurmes.  Tutustu meihin lisää www.pikes.fi

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp

Hannu Räsänen

Yritys­asiantuntija

puh. 050 3455 384

Whatsapp