Kategoriat
Yleinen

Rekry: kv-matkailun asiantuntija

HAKU ON PÄÄTTYNYT, lämmin kiitos hakemuksista. Otamme yhteyttä hakijoihin henkilökohtaisesti.

Kansainvälisen matkailun osaaja, tämä on kutsu Bomban matkailualueelle, Nurmekseen

Oletko Sinä se henkilö, joka haluaa nostaa Bomban matkailualueen maailman kartalle yhdessä kumppaniverkoston kanssa? Haemme kansainvälisen matkailun asiantuntijaa Pohjoinen Lakeland – Matkailuyritysten kannattava kasvu ja matkailun kansainvälistäminen -hankkeeseen toukokuulle 2026 asti.

Hankkeen päätavoite on kansainvälisen matkailun vahvistaminen Bomban matkailualueella, kansainvälisen kysynnän ja tunnettuuden lisääminen ja kiertomatkatuotteiden suunnittelu yhdessä yritysten ja eri alueiden kanssa, digitaalisuuden ja vastuullisuuden edistäminen. Tehtävässä pääset myös rakentamaan kansainvälisen matkailun yhteistyötä Bomba-Nurmeksen ja Kolin, Lieksan, Juuan, Joensuun, Tahkon ja Vuokatin matkailualueiden kanssa.

Hankkeemme on itsenäinen kokonaisuus ryhmähankkeessa, jota hallinnoi ja koordinoi Lieksan Kehitys Oy. Lisäksi mukana on Joensuun kaupungin osahanke.

KANSAINVÄLISEN MATKAILUN ASIANTUNTIJAN rooli on tärkeä alueemme kansainvälisen matkailun kasvussa ja yhteistyön luomisessa eri matkakohteiden kanssa ja alueen yritysten kanssa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

 • Hankkeen toteuttaminen, hallinnointi ja viestintä
 • Verkostoituminen ja yhteistyön rakentaminen eri alueiden ja yritysten kanssa
 • Matkanjärjestäjien tutustumismatkojen järjestäminen alueelle
 • Matkailualueen kansainvälinen matkailumarkkinointi
 • Yritysten kansainvälistymiseen liittyvien valmennuksien/työpajojen/benchmarking-matkojen järjestäminen
 • Uusien sijoittuvien matkailuyritysten houkuttelu alueelle yhteistyökumppanin kanssa
 • Digitaalisen matkailututkimuksen toteuttaminen yhteistyökumppanin kanssa

Tarjoamme sinulle joustavan mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä, liukuvan työajan ja e-passiedut hyvinvointiin ja yksityisen työterveyshuollon. Lisäksi lupaamme sinulle hyvän  perehdytyksen, tiimin tuen työskentelyysi ja monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa kasvu- ja kehitysvaiheessa olevalla matkailualueella.

Odotamme sinulta kokemusta, osaamista ja kiinnostusta:

 • Kansainvälisen matkailun kehittämisestä
 • Kansainvälisestä matkailumarkkinoinnista ja/tai -myynnistä
 • Sujuvan englannin taitoa
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Arvostamme aikaansaavaa työotetta ja kykyä toimia suunnitelmallisesti sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kokemus rakennerahastohankkeiden hallinnoinnista, saksan kielen taito ja Nurmeksen alueen tuntemus on eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.05.2026 saakka.

Matkailuyritysten kannattava kasvu ja matkailun kansainvälistäminen -hankkeen rahoitusinstrumentti on oikeudenmukaisen siirtymän rahasto JTF, rahoittavana viranomaisena toimii Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto.

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen alueen oma kehittämisyhtiö. Kehitämme aluetta omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme seudullisesta yritysneuvonnasta ja kehittämistoiminnasta. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppatori 1, Nurmes.  Tutustu meihin lisää www.pikes.fi

PIKES Oy vastaa Nurmeksen matkailuneuvonnasta, alueen matkailun kehittämisestä ja matkailumarkkinoinnista VisitBomba-brändillä. Tutustu Bomban matkailualueeseen www.visitbomba.fiLakeland Bomba Facebookissa ja Instagramissa lakelandbomba.

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Tutustu PIKESin porukkaan,

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp

kv-matkailun asiantuntija Siru Hirvonen

Siru Hirvonen

Matkailun asiantuntija

050 462 1246

Whatsapp