Kategoriat
PIKES-uutiset

Markkinointi-iltapäivä 25.4.2024

Palaa edelliselle sivulle

PIKES:n toimistolla kokoontui viime vuonna ja tämän vuoden puolella yrityksen perustaneita yrittäjiä. Tilaisuudessa vaihdettiin kuulumisia ja pohdittiin markkinoinnin merkitystä yrityksen näkyvyydelle ja myynnille. Tilaisuudessa asiantuntijapuheenvuoron pitivät Viestintätoimisto Kukkuun Oy:n osakas-yrittäjä Teija Simonen sekä AP Digital Marketing -yrittäjä Anna Pääkkönen.

Keskeiset nostot asiantuntijapuheenvuorossa olivat markkinoinnin tavoitteiden määrittely, oikean kohderyhmän tunnistaminen, sopivien kanavien valitseminen esimerkiksi sosiaalinen media ja Google-mainonta sekä sisällön huolellinen suunnittelu, aktiivisuus ja tulosten seuranta. Tarvittaessa täytyy tehdä muutoksia, mikäli asetetut tavoitteet eivät toteudu.

Keskusteluissa kävi ilmi markkinoinnin jatkuvan kehittämisen tarpeellisuus. Markkinointia voi joutua muuttamaan esimerkiksi markkinatrendien tai kohderyhmäasiakkaiden käytöksen muutoksen takia. Persoonallinen markkinointi erottuu, ja omalle tyylille kannattaa olla uskollinen. Toisto ja monikanavaisuus parantavat markkinoinnin tehoa.

Jos oma aika ei riitä tai tuntuu siltä, etteivät taidot riitä markkinoinnin tekemiseen, aina voi kääntyä ammattilaisten puoleen. Nurmeksessa on tällä hetkellä varsin monipuolista osaamista markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen: graafikkoja, kuvittajia, valokuvaajia, nettisivujen tekijöitä, tapahtumatuottajia ja -tekniikan tekijöitä, markkinoinnin ja viestinnän osaajia, kirjoittajia, taittajia sekä painotuotteiden valmistajia. Mikäli kiinnostus ja tarve heräsi johonkin edellä mainituista toimista, voit olla yhteydessä Viestintätoimisto Kukkuuhun osoitteessa toimisto@viestintakukkuu.fi.

Viestintätoimisto Kukkuu Oy on perustettu viime vuonna, ja yrityksen perustajat ovat Teija Simonen sekä Katri Kantola. Yritys tarjoaa viestintäpalveluja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja on myös tuotteistanut valmiiksi erilaisia yrittäjäpaketteja yritysten näkyvyyden parantamiseksi. Yrittäjäpakettien toteutuksessa käytetään joustavasti myös muita paikallisia asiantuntijoita tarpeiden mukaan. Asiakas saa valmiin yrittäjäpaketin toimenpiteet avaimet käteen -periaatteella. Yrittäjäpakettien toteutuksessa voidaan käyttää myös yrittäjän jo hyviksi todettuja kumppaneita. Lisätietoja Viestintätoimisto Kukkuu Oy:sta (viestintakukkuu.fi).

AP Digital Marketing -yrittäjä Anna Pääkkönen on erikoistunut digitaalisiin markkinointi- ja mediapalveluihin. Toiminnan ydintä ovat digitaaliset ratkaisut, jotka on räätälöity parantamaan asiakkaan online-läsnäoloa. Esimerkiksi, jos on tarvetta tehdä yritykselle kotisivut, kannattaa kääntyä Annan puoleen. AP Digital Marketing – Your New Digital Marketing BFF (apdigimarketing.com).

Jutun kirjoitti yhteyspäällikkö Aki Nevalainen.

Kaikki artikkelit

Aki Nevalainen

Yhteypäällikkö

puh. 0400 905829

Whatsapp