Kategoriat
PIKES-uutiset

Villa Kudelma

Villa Kudelma -askartelijan unelma

Villa Kudelma – askartelijan unelma kuten yrittäjä kotisivuillaan rohkeasti ilmaisee. Nurmeslainen yrittäjä Tanja Hakala on kehittänyt yritystään oman innostuneisuutensa tukemana vuodesta 2019. Oma harrastuneisuus, askartelutaidot ja myöhemmin myös neulonta vei hänet mukanaan yrityselämään. Yrittäjäksi hän ryhtyi, kun edellinen yrittäjä halusi eläköityä. Halu tarjota omaa osaamista on vienyt hänet myös sosiaalisen median kanaviin. Tanja on tuonut somessa ohjeita kaikille neulomisesta kiinnostuneiden ulottuville sekä jakanut osaamistaan kansalaisopiston kursseilla ohjaajana.

Uudet toimitilat Porokylänkadulla

Nurmeksessa vapautui keväällä Porokylänkadulla liiketilaa hyvällä liikepaikalla. Uusi tila tarjosi myös toimivat puitteet laajentaa tarjontaa ja palveluja. Valoisat tilat mahdollistavat tuotteiden esillepanon huomattavasti aikaisempaa väljemmin ja näyttävämmin. Nyt asiakkailla on mahdollisuus perehtyä tuotteisiin kaikessa rauhassa, eivätkä he häiriinny muiden asiakkaiden liikkumisesta tiiviissä hyllyväleissä. Asiakkaista on mukavaa rauhassa puntaroida eri vaihtoehtoja ja suunnitella, miten käyttäisi eri tuotteita omissa töissään. Osalle asiakkaista asiantuntevat neuvot ja vaihtoehtojen pohdinta yhdessä on tärkeää.

Uusia palveluja, mm. brodeeraus

Merkittävän lisän palveluihin tuo uuden liiketilan mahdollistama työtila, jossa asiakastöitä voidaan toteuttaa. Yritys on hankkinut jo aiemmin käyttöönsä kirjontaan (brodeeraus) tarkoitetun teollisuuskoneen, jolla vaatteisin ja tekstiileihin voidaan asiakkaan toiveesta lisätä lahjan saajaa arvostava kirjonta kuviona tai tekstinä. Palvelu mahdollistaa myös yrityksille ja järjestöille mahdollisuuden viestiä asiakkailleen ja kumppaneilleen niin lahjatavaroissa, fanituotteissa kuin omassa käytössään olevissa tekstiileissä näkyvästi ja tyylikkäästi omasta brändistään.

Myös paikallista tarjontaa

Villa Kudelman valikoimaan kuuluu lisäksi Nurmeksen ja lähialueen käsityöläisten tuotteita. Tarjolla on niin neulontasormuksia kuin korujakin. Kaiken kaikkiaan liikkeessä on tällä hetkellä Tanjan mukaan tarjolla viiden nurmeslaisen ja neljän lähialueelta tulevan käsityöläisen tuotteita. Yhteistyökumppanina Villa Kudelma tarjoaa paikallisen edustajan Swipe -tuoteperheen sekä Lieksalaisen Koivupuron -tuotemerkin hoitotuotteita.

Verkkokauppa tulossa

Tanjalla on suunnitelmia ja halua kehittää ja monipuolistaa liikkeensä tarjontaa. Suunnitteluasteella, julkaisua vailla on verkkokauppasovelluksen käyttöönotto ja sen kautta tarjonnan saavutettavuuden parantaminen niin nurmeslaisille kuin lähialueen kuluttajille. PIKES on osaltaan ollut mukana yrityksen eri kehitysvaiheissa. Olemme pohtineet yhdessä eri verkkokaupparatkaisuja. Villa Kudelma osallistuu Löydä läheltä –paikalliskampanjaan.

Jutun kirjoitti yritysasiantuntija Hannu Räsänen

PS. Jutun kirjoittajana haluan tuoda vielä esille PIKES toteuttaman ”Löydä läheltä!” paikalliskampanjan, jossa mukana olevat yritykset voivat viestiä paikallisille kuluttajille omasta palvelutarjonnastaan. Nurmeksesta löytyy paljon erilaista tarjontaa, joten erikoisempiakaan tuotteita tai palveluja ei tarvitse lähteä alueen ulkopuolelta hakemaan.

Yllätyksenä itselleni oli liikkeen tarjoama ekologinen kotimainen THEONE-tuoteperhe pesuaineista sekä Vintage Paint -maalisarja kalusteiden kunnostamiseen.

PIKES-kumppanina-yritysten-kasvussa-ja-uudistumisessa

Hannu Räsänen

Yritys­asiantuntija

puh. 050 3455 384

Whatsapp

Kaikki artikkelit