Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Ylä-Karjalan Sähkö rekrytoi

Olemme Ylä-Karjalan alueella toimiva monialayritys, jonka päätoimiala on sähköurakointi. Meillä on myös paloilmoitin-, antenni- ja tele-, sekä kylmälaite-urakointioikeudet. Lisäksi teemme valokuituhitsauksia ja teollisuuden huoltotöitä. Yrityksessämme työskentelee noin 20 henkilöä, joista sähkö- ja huoltotöissä 10 henkilöä.

Lue lisää: https://www.ylakarjalansahko.fi/

Eläköitymisten myötä haemme työporukkaamme nyt useita uusia ammattilaisia

Tule meille töihin: SÄHKÖASENTAJA!

Ylä-Karjalan Sähkö Oy:n asentaja työssään

Tämä on paikka sinulle, jos sinulta löytyy sähköasentajan koulutus, positiivinen asiakaspalveluasenne ja kykyä toimia työssäsi niin porukassa kuin itsenäisesti. Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat, joilla on asenne kohdallaan eli halua oppia ja kehittyä ammattilaiseksi.  Perehdytysvaiheessa työskentelet toisen asentajan työparina tarvittavan ajan. Työstä suoriutuminen vaatii myös suomen kielen osaamista ja B-ajokortin.

Työtehtäviisi meillä kuuluu kiinteistöjen vahvavirtasähköasennukset, teollisuuden kunnossapitotyöt, heikkovirtajärjestelmien asennukset ja järjestelmien käyttöönotot ja -mittaukset. Työtehtävät vaihtelevat uudisrakennuksien sähköjärjestelmistä ja saneerauksista aina pieniin vian korjauksiin saakka.

Tule meille töihin: KYLMÄLAITEASENTAJA/KODINKONEKORJAAJA!

Edellytyksenä työhön on kylmälaiteasennusoikeudet alle 3 kg laitteisiin. Ammatillinen tutkintosi voi olla esim. sähköasentajan tai kodinkoneasentajan tutkinto. Noin puolet työajasta toimit sähköasentajan työparina ja noin puolet itsenäisesti, eri kohteissa. Työstä suoriutuminen edellyttää siis kykyä niin tiimissä toimimiseen kuin itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalvelua unohtamatta. Työkohteesta toiseen liikkumiseen tarvitset B-ajokortin.

Hae nyt!

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy su 12.3. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaikamme on arkisin klo 7:00 – 15:30. Palkkaus sopimuksen mukaan, osaaminen ja kokemus huomioiden, minimissään TES:n mukainen. Tarjoamme sinulle paikkaa sitoutuneessa tiimissä, monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä kattavia henkilöstöetuja.

Työtehtävistä voit kysyä Pekalta: Pekka Kuvaja, sähkötöiden työnjohtaja, p. 0400-376078, pekka.kuvaja@yks.fi

Työsuhteeseen liittyvistä asioista ja rekrytoinnista kysymyksiin vastaa: Mikko Valjus, toimitusjohtaja, p. 0500-376078, mikko.valjus@yks.fi

Hae tästä: https://forms.office.com/e/EXguxAzJ4d

Ylä-Karjalan Sähkö Oy logo