Kategoriat
Matkailu Yleinen

Kv-matkailuyhteistyö

Joensuu, Kuopio, Sotkamo, Lieksa ja Nurmes hakevat yhdessä ratkaisuja alueiden kansainvälisen matkailun ja saavutettavuuden parantamiseksi

Joensuu, Kuopio, Sotkamo, Lieksa ja Nurmes ovat käynnistämässä yhteistä hanketta maakuntien matkailukohteiden kansainvälisen kysynnän lisäämiseksi. Keskiössä hankkeessa ovat Itä-Suomen kolme vetovoimaista destinaatiota eli Tahko, Vuokatti ja Koli. Tavoitteena on kehittää alueiden välisiä kiertomatkatuotteita, lisätä palvelutarjontaa ja nostaa Pohjoisen Lakeland-alueen profiilia kansainvälisillä markkinoilla. Yksi hankkeen keskeinen sisältö on saavutettavuuden parantaminen. Tarkoitus on etsiä uusia ja yhteisiä tekoja lentoliikenteen sekä muun ulkoisen ja sisäisen saavutettavuuden lisäämiseksi. Vastaavaa maakuntarajat ylittävää yhteistyötä alueiden matkailukohteiden kesken ei ole aikaisemmin tehty.

Lue lisää tiedotteesta.