Kategoriat
Matkailu Yleinen

Pohjoiskarjalainen kylpylähotelli Bomba laajenee ja uudistuu.

Vuonna 2024 avautuu täysin uusi hotellisiipi, kesäksi 2023 uudistuvat karjalaiskylän huoneet.

Nurmeksessa sijaitsevan kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban yhteyteen aletaan keväällä rakentaa odotettua laajennusosaa järvinäköalahuoneineen. Kesäksi 2024 valmistuva uudisrakennus sijoittuu Pielisen rantamaisemaan nykyisen kylpylähotellin jatkeeksi. Myös Bomban karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneet uudistetaan. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi Break Sokos Hotel Bomban kehitykseen 21,2 miljoonaa euroa ja karjalaiskylän huoneuudistukseen 550 000 euroa.

”Olemme erittäin huojentuneita ja iloisia siitä, että pääsemme vihdoin aloittamaan hotellilaajennuksen. Kaava on lainvoimainen ja rakennustyöt alkavat huhtikuussa”, hotellinjohtaja Sanna Tenhunen toteaa iloisena. ”Bomban alueen matkailu on kehittynyt viime vuosina hyvin ja tarvitsee jo nykyhetken kysynnälläkin lisää sekä majoitus- että ravintolapaikkoja. Laajennuksen myötä huonemäärämme tuplaantuu 201 huoneeseen.”

Uuteen hotellisiipeen tulee viisi kerrosta, 92 luonnonläheisin värein ja materiaalein sisustettua huonetta, kokoustilat ja ruokaravintola. Hotellihuoneiden erikoisuus tulee olemaan isot maisemaikkunat, joista avautuu hieno näkymä Pielisen alati vaihtuvaan järvimaisemaan. Ylimmän kerroksen huoneissa on myös oma parveke.

Teksti Breal Sokos Hotel Bomban tiedotteesta 30.1.2023. Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Lisätietoja:
Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, puh. 050 301 0419, Sanna.Tenhunen@sok.fi