Kategoriat
Yleinen Yritysneuvontapalvelut

Kutsu Tulevaisuustalkoisiin!

Yrittäjä, tule mukaan uuden elinkeino-ohjelman suunnitteluun.

Tälle vuodelle olemme saaneet yhtiön hallitukselta ja Nurmeksen valtuustolta tehtäväksi valmistella uuden elinkeino-ohjelman.

Kerro siis meille, mitkä asiat tulisi laittaa kuntoon seuraavien 2-3 vuoden aikana, jotta Nurmeksessa olisi entistä parempi toimia yrittäjänä tulevaisuudessa ja yrittäjyys jopa vahvistuisi. Mehän tarvitsemme myös uusia yrittäjiä, yritystoiminnan jatkajia ja osaavia työntekijöitä.

Kerro myös mitkä asiat ovat mielestäsi hyvin, sillä niitä kannattaa edelleen vahvistaa.

Edelliseen elinkeino-ohjelmaan ”Uusi Nurmes kasvatetaan yhdessä” yrityksiltä nousi vahvimmin esiin kolme asiaa:

  • Matkailun kehittäminen: matkailu on kasvussa, PKO hotellilaajennusuutinen on vauhdittanut uusien oheispalvelujen kehittämistä, ja kansainväliseen matkailuun on haettu laaja yhteistyöhanke, joka on starttaamassa.
  • Uusien teollisuusyritysten saaminen alueelle: tällä hetkellä Nurmekseen sijoittumista suunnittelevia yrityksiä on enemmän kuin pitkään aikaan.
  • Yritysten yhteistyön lisääminen: tässäkin on tapahtunut varmasti paljon eri asioita eri toimijoiden kautta, me olemme omalta osaltamme säännöllisesti kutsuneet koolle media-, metalli- ja matkailuyrityksiä, sekä järjestäneet useita infoja ja valmennuksia yritysryhmille.

Kyselyssä on vain 4 kysymystä, koska tavoitteena on tällä kertaa löytää vain muutama riittävän vaikuttava asia, joita pystytään yhdessä edistämään konkretiaan saakka. 

Kyselyn tulokset käsitellään yhdessä maalis-huhtikuussa, ja valittuja asioita työstetään yhdessä eteenpäin kevään aikana.

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp