Kategoriat
Matkailu Yleinen

Bomballe uusia elämyspalveluita

Tiedote 1.3.2024 / Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Bomban matkailualueen palvelutarjonta laajenee – kesäksi uusia elämys- ja hemmottelupalveluita

Bomban matkailualueen palvelut laajenevat entisestään, kun Pohjois-Karjalan Osuuskauppa avaa alueelle oman, monipuolisia aktiviteetteja ja välinevuokrausta tarjoavan elämyspalveluyrityksen kesällä 2024. Tiedossa on alueen ainutlaatuisessa luonnossa tapahtuvia laadukkaita ohjelmia Pielisen kanoottiretkistä moottorikelkkailuun metsäisillä reiteillä sekä runsas valikoima vuokrattavia välineitä sähköpyöristä kalastusvälineisiin. Break Sokos Hotel Bomban yhteyteen avautuu lisäksi oma kauneushoitola ja S-parturi-kampaamo. Uudistusten tavoitteena on lisätä Bomban vetovoimaisuutta monipuolisena matkailukohteena.

”Bomba on nousemassa yhdeksi Suomen halutuimmista lomakohteista. Suosion takana ovat luonnonläheinen sijainti, ainutlaatuinen rauha, aito vieraanvaraisuus, kohteen monipuolisuus, kulttuurimiljöö sekä laadukkaat majoitus-, kylpylä- ja ravintolapalvelut”, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailukaupan toimialajohtaja Satu Näsärö kertoo.  

”Elämyspalvelutoiminnalla luomme nyt Bombasta entistäkin monipuolisempaa matkailukohdetta tarjotaksemme kävijöille syitä tulla yhä uudelleen ja viipyä yhä pidempään. Tuottamalla itse laadukkaita aktiviteetteja pystymme vaikuttamaan niin palveluiden saatavuuteen, laatuun kuin hinnoitteluun”, Näsärö toteaa.

”Panostamme Bomban alueella myös vahvasti kansainvälisen matkailun kasvuun. Ohjelmapalvelut näyttelevät tässä tärkeää roolia, sillä ulkomaiset matkanjärjestäjät ostavat aina kokonaisuuksia majoitus-, ateria- ja ohjelmapalveluineen. Pystymmekin jatkossa toteuttamaan Bomban alueella retkiohjelmia isoillekin ryhmille”, Näsärö jatkaa.

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskuksen PIKES:in toimitusjohtaja Minna Heikkinen toteaa Bomban uusien palveluiden olevan tärkeitä paitsi kansainvälistymisen näkökulmasta myös aluekehityksen kannalta. ”Uusi elämyspalveluyritys lisää koko Nurmeksen alueen elinvoimaa tarjoten paikallisille matkailuyrityksille ja muille toimijoille uusia mahdollisuuksia palveluiden tuottajana”, Heikkinen toteaa.

Fatbiket-pyöräilijöitä Bomban talon edessä.

Bomban valttina palveluiden monipuolisuus

Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Sanna Tenhunen on innoissaan tulevista uudistuksista. ”Sijaintimme upean luonnon äärellä, Pielisen rantamaisemassa, tarjoaa hienot puitteet ikimuistoisille elämyksille. Nyt niiden kokeminen tehdään entistä helpommaksi. Ohjelmapalvelut ovat odotettu lisä kylpylähemmottelujen ja karjalaiskylän kulttuuritarjonnan oheen. Entisestään alueeltamme löytyy frisbeegolfkenttä, rantasauna ja nuotiopaikat. Juhannukseksi avautuu lisäksi hotellin upea laajennusosa järvimaisemahuoneineen.”

”Opastettuja retkiä tullaan toteuttamaan juhannuksesta alkaen viikko-ohjelman mukaisesti. Teemme ostamisen helpoksi: retkille tulee takuulähdöt ilman minimihenkilömääriä. Oman ohjelmapalvelutuotannon ohella teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Tiedossa on esimerkiksi alpakkakävelyitä ja huskyretkiä”, Tenhunen kertoo.

Tulossa myös oma kauneushoitola ja parturi-kampaamo

Juhannuksena avautuvassa hotellin omassa kauneushoitolassa voi nauttia muun muassa kuumakivihoidoista, kasvohoidoista ja hemmottelevista jalkahoidoista. Hotellin tiloihin avautuu myös S-parturi-kampaamo.

Uusilla hemmottelupalveluilla vastataan kysyntään. ”Paikalliset asukkaat ovat toivoneet Nurmekseen jo pidempään S-parturi-kampaamopalveluita, matkailijat Break Sokos Hotel Bomballe kauneushoitolaa, kuuluvathan elämyshoidot vahvasti kylpylämaailmaan”, Mari Karhu, PKO:n hyvinvointipalveluista vastaava ryhmäpäällikkö kertoo.

Melontaa Pielisellä

Bomban uutuudet kesästä 2024:

Elämyspalveluyritys, avautuu juhannukseksi 2024

  • Viikko-ohjelmat takuulähtöinä. Ohjattuja retkiä, kesällä esimerkiksi sähköpyörä- ja suppilautaretkiä, talvella husky- ja moottorikelkkasafareita. Talven retkitarjonta täsmentyy kevään aikana.
  • Välinevuokraus: kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja, sähköpyöriä, kalastusvälineitä, polkuveneitä, lasten kajakkeja, lumikenkiä, lumiliukukenkiä, pilkkivälineitä
  • Ryhmäohjelmia.

Kauneushoitola ja S-parturi-kampaamo ovat avoinna maanantaista lauantaihin.

Hotellin laajennusosa avautuu juhannukseksi 2024. Uuteen järvisiipeen tulee 92 kaunista, luonnonläheistä huonetta järvimaisemalla sekä ravintola Bistro Ohto.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on panostanut vuosina 2021–2024 62 miljoonaa euroa alueen matkailuinfrastruktuurin kehittämiseen tavoitteenaan tuplata Pohjois-Karjalan matkailijamäärät vuoteen 2030 mennessä.

Lisätietoja:

Satu Näsärö, matkailukaupan toimialajohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa,

puh. 040 537 9201, satu.nasaro@sok.fi

Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, puh. 050 301 0419, sanna.tenhunen@sok.fi

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli Pielisen rannalla Nurmeksessa. Kesästä 2024 hotellissa tulee oleman 204 huonetta, ravintolat Buolu Cafe & Ristorante ja Bistro Ohto, kokoustilat, Spa Bomba – karjalaista mystiikka henkivä ylellinen kylpylä saunamaailmoineen ja allasosastoineen, kauneushoitola, parturi-kampaamo, välinevuokraamo sekä omat elämyspalvelut. Hotellin vierellä sijaitseva karjalaiskylä Bomban taloineen, näyttelyineen ja puoteineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana. Ravintola Bomba tarjoilee a la carte -menuita, viinipruuveja ja piirakkapajoja sekä pikkujouluaikaan elävää musiikkia.

www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Kalastusta Bomban kylpylän edessä Pielisen rannalla.