Aki Nevalainen

Aki Nevalainen

Yhteyspäällikkö

Työskentelen tällä hetkellä pääsääntöisesti kasvua hakevien sekä omistajanvaihdoksia suunnittelevien yritysten parissa. Olen tehnyt myös aloittavien yrittäjien neuvontatyötä. Kokemusta on karttunut hyvin eri kokoisista ja eri toimialoilla toimivista yrityksistä. Ratkaisuja on haettu niin yrityksien perustamisiin, investointeihin, omistajanvaihdoksiin, talouden haasteisiin, liiketoiminnan kehittämisiin kuin toiminnan lopettamisiinkin. Työskentely yrittäjien kanssa on käytännönläheistä ja jokaiseen toimeksiantoon pureudutaan ratkaisukeskeisesti.

Työtehtäväni vaativat jatkuvaa tiedon hakua ja tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden mm. rahoittajien ja eri liiketoiminnan kehittämisen parissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Toimiva ja monipuolinen asiantuntijaverkosto on tärkeä ja heiltä saa jatkuvasti uutta tietoa ja näkökulmia eri kehittämisprojekteihin. Pohdimme liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä asioita myös yhdessä PIKESin yritysasiantuntijoiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan PIKESin yritysasiantuntijatehtävissä olen toiminut yhdeksän vuotta. Pidän työtehtäviä mielenkiintoisina ja haastavina. Kohtaan mielelläni ihmisiä työssäni ja autan heidän ongelmissaan parhaani mukaan.

Työssäni tarvittavaa ammattitaitoa olen saanut mm työskennellessäni pörssiyhtiön myynti- ja markkinointitehtävissä yli 16 vuotta sekä pankin hallinnollisissa tehtävissä. Luontainen kiinnostukseni liittyy talouteen ja tulokselliseen toimintaan. Numerot kertovat minulle enemmän kuin tuhat sanaa. Olen sitoutunut tekemään työtä alueemme kehittämiseen, koska olen syntynyt ja asunut koko ikäni Pohjois-Karjalassa. Vapaa-ajalla kiinnostuksen kohteena on metsätyöt, kuntoliikunta, veneily sekä koneiden parissa puuhailu.

Ota yhteyttä Akiin

0400 905829

LinkedIn

Whatsapp