Anna Teterina

Anna Teterina pikes

Anna Teterina

Hanke- ja johdon sihteeri

Aloitin työni PIKESillä toukokuussa 2023 taloushallinnon asiantuntijana, ja nyt teen suosikkialuettani, budjetointia uudessa työpaikassa. Budjetointi on se taloushallinnon osa-alue, josta pidän eniten. 

Tarvittavaa ammattitaitoa olen saanut työskennellessäni pitkään finanssialalla. Vuodesta 2003 lähtien olen työskennellyt budjetointitehtävissä ja yritysten taloudellisten tulosten analysoinnissa suuressa rakennusalan konsernissa Pietarissa. Sen jälkeen työskentelin pietarilaisessa pankissa lainantarkistajana lähes 10 vuotta rakennusalan investointihankkeiden arvioinnissa. Yrityksen tilinpäätöksen numerot kertovat minulle paljon enemmän kuin sanat.   

Pankissa työskennellessäni arvioin yritysten taloudellista tilaa, analysoin investointitarvetta, tein laskelmia lainan takaisinmaksumahdollisuuksista, arvioin riskejä jne. Tämä monipuolinen kokemus oli minulle eduksi, kun muutin Suomeen vuonna 2019. Onnistuin vahvistamaan korkeakoulututkintoni Suomessa. Lisäksi opiskelin Kareliassa tradenomin tutkinnon (ylempi AMK). Puhun kolmea kieltä: suomea, englantia ja venäjää. 

Suomessa sain myös kokemusta rahoitusalalta. Viime vuoden työskentelin suuren kansainvälisen Broman Group -konsernin hallinnossa Joensuussa. 

Minua inspiroivat mahdollisuudet, jotka minulle avautuvat PIKESillä. Täällä voin pysyä ajan tasalla yrittäjyyden kehittymisestä Pohjois-Karjalassa ja voin olla hyödyksi yrittäjille uusien yritysten kannattavuuden arvioinneissa. Vastaan ​​yhtiössämme taloussuunnittelusta ja budjetista. Pidän todella ammattitaitoisesta tiimistä, jonka kanssa minulla on onni työskennellä.  

Toimistotyön vastapainona harrastan urheilutanssia, laulan Lieksan kirkon kuorossa ja soitan pianoa. Pohjois-Karjalan kaunis luonto inspiroi minua aina. Perheeni kanssa nautin vapaa-ajanvietosta luonnossa sekä matkustamisesta. Perheeseeni kuuluu mieheni ja neljä lasta. 

Ota yhteyttä Annaan

050 3288 418

Whatsapp