Hannu Räsänen

Hannu Räsänen

Yritysasiantuntija

Tällä hetkellä toimin yritysasiantuntijana ESR – Yritysten muutoskyvykkyyden parantaminen hankkeessa, jossa palvelemme nurmeslaisia mikro- ja pienyrityksiä, erityisesti kaupan ja palvelusektorin alueella.

Olen ollut yritysasiantuntijana PIKESin palveluksessa jo useammissa projekteissa. Näissä projekteissa olen toiminut alueen yritysten ja yrittäjien kanssa monipuolisessa ja mielekkäässä yhteistyössä eri toimeksiannoissa. Omat vahvuudet ovat teollisuuden prosessien ymmärryksessä sekä julkisen rahoituksen, investointien, eri liiketoiminta-alueiden ymmärtämisessä ja kehittämisessä sekä ostoissa. Kumppaniverkoston kautta oma osaaminen on lisääntynyt digitalisaation, verkkomaailman sekä yritystalouden alueilta. PIKES on myös mahdollistanut oman osaamisen täydentämisen kurssien kautta.

Pidän työstäni sen tarjoaman monipuolisuuden vuoksi. On hienoa kohdata erilaisia ihmisiä, yrittäjiä ja löytää ratkaisuja heitä askarruttaviin kysymyksiin. Joidenkin yrittäjien kanssa yhteistyö on tiivistynyt erittäin läheiseksi, ja pitkäaikainen kehittäminen on muodostunut merkittäväksi osaksi yhteistyötä.

Ensimmäinen projekti, jossa PIKESissä aloitin, oli vuonna 2011 ”Uusiutumisohjelma”. Tuolloin kohderyhmänä oli Nurmeksen ja Lieksan alueen teollisuusyritykset. Noista ajoista yrityskenttä on laajentunut ja asiakasyrityksinä tänä päivänä ovat laajasti eri toimialojen mikro- ja pienyritykset ja näiden yrittäjät.

Oma työtaustani on teollisuudesta ennen PIKESissä ja muissa kehittämisyhtiöissä toimimista. Muutin 2000-luvun alkupuolella Joensuuhun Pirkanmaalta Orivedeltä, jossa olin Patrian palveluksessa kansainvälisissä lentokonerakentamisen projekteissa. Joensuussa kutsui Perloksen matkapuhelinmaailma. Toimin ruiskupuristusmuottien hankintaprojekteissa. Olen insinööri taustaltani. 2010-luvulla suoritin DI-jatkotutkinnon tuotantotalouden alalta Lappeenrannassa PIKESin palveluksessa työn ohessa. Päivittäisten työtehtävien ohessa aika on mennyt kesäisin kesäpaikan remontissa ja talvella sisustusremontin parissa. Sitä kaipaa jotenkin käsillä tekemistä.

Ota yhteyttä Hannuun

050 3455 384

LinkedIn

Whatsapp