Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

Oma ammatillinen intohimoni selvisi opiskeluaikana – halusin kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin pariin. Tein vientipäällikön työtä useita vuosia. Venäjän markkinat olivat erikoisosaamistani, koska myös venäjän kieli oli erittäin hyvin hallussa. Tein paljon työtä jälleenmyyjäverkoston kasvattamiseksi myös Keski-Euroopassa, Englannissa ja Norjassa, työ vei myös Japaniin saakka. Olen työskennellyt kansainvälisten asioiden parissa myös ammattikorkeakoulussa; ne ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita elinkeinoyhtiölle. EMBA-koulutuksen aikana asetin tavoitteeksi työskennellä joskus toimitusjohtajana pienessä kansainvälistyvässä yrityksessä. Tuo tavoitteen saavutin osittain aloittaessani PIKESissä vuonna 2012.

Myyntityö opetti kuuntelemaan asiakkaita, siksi yhtiön toiminnassa ykköseksi on nostettu alueemme yritykset. Tehtäväni on varmistaa, että teemme oikeita asioita alueen yritysten tarpeisiin.  Yksi PIKESin arvoista onkin, että toimimme asiakaslähtöisesti. Toivon, että yritykset ovat meihin rohkeasti yhteydessä ja kertovat, millaisia palveluita meiltä haluaisivat.

Lisäksi tehtäväni on mahdollistaa henkilöstön onnistuminen tehtävissään. Yhtiön arvoihin kuuluu, että olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa jokaisella on arvokas työtehtävä. Jokaisen asiantuntemusta ja työtä arvostetaan, ja jokaisella on mahdollisuus kehittää osaamistaan. Olen kuullut usein työntekijöiltä, että meillä yhtiön sisällä saa aina apua toisilta, jos sitä tarvitsee. Tämä kertoo hyvästä yhteishengestä. Siksi myös uuden työntekijän on helppo tulla meille tiimiin mukaan.

Miksi olen itse viihtynyt? Työ on monipuolista, se vaatii jatkuvaa liiketoimintaympäristön seuraamista, ajan hermolla oloa, uuden kehittämistä.  Minulle on aina ollut tärkeää päivittää ja hankkia uutta osaamista, ja siihen olen saanut hyvin mahdollisuuksia, olen suorittanut mm. HHJ- ja Lean Green Belt -koulutukset. On ollut mukavaa, että työhön on tullut välillä täysin uusiakin asioita, kuten esimerkiksi toimitilayhtiöön liittyvät asiat tai osallistuminen maakunnallisen matkailun alueorganisaation hallitustyöskentelyyn. Vapaa-aikanani liikun monipuolisesti mm. jumppaan ja harrastan ”lattaritansseja”. Bella-koirani kanssa ulkoilemme paljon, meidän kummankin mielestä luonnossa kävely on parasta. En voisi kuvitellakaan asuvani kaupungissa, on ihanaa, että heti kotiovelta pääsee luontoon.  Äänikirjat, etenkin elämänkerrat, ovat uusi suosikkini, niiden kuuntelu onnistuu helposti myös autoa ajellessa.

Ota yhteyttä Minnaan

050 599 4326

LinkedIn

Whatsapp