Virpi Siivola

Virpi Siivola

Tapahtumakoordinaattori Virpi Siivola

Aloitin paikallisena tapahtumakoordinaattorina PIKESissä maaseudun suurimman ideafestivaalin, Maaseutuparlamentin parissa tammikuussa 2024. Tehtäviini kuuluu paikallinen ja alueellinen tapahtuman käytännön järjestelyiden koordinointi, paikallisten retkien suunnittelun ja toteutuksen koordinointi, tapahtuman tervetulotilaisuuden ja gaalaillallisen suunnittelu yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa sekä Karjalaisen kaupparaitin ja kumppanuustorin suunnittelu ja kokoaminen yhteistyössä Nurmeksen kaupungin ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.  

Tapahtuman toteuttamiseen kutsun laajasti erilaisia, paikallisia toimijoita mukaan. Näiden lisäksi työhöni kuuluu paikallista ja alueellista tiedottamista sekä markkinointia. 

Maaseutuparlamentti on maaseudun suurin ideafestivaali, joka järjestetään Nurmeksessa 26.-28.9.2024. Tapahtuma on meille ainutkertainen, valtakunnallinen maaseututapahtuma. Sillä on iso rooli Nurmeksen valtakunnallisen tunnettuuden lisäämisessä ja maaseutuelinkeinojen esilletuomisessa. Tapahtuma järjestetään paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden yhteistyönä maaseutupolitiikan neuvoston (MANE) koordinoimana.  

Tapahtumien järjestämistä ja koordinointia olen tehnyt vuodesta 2017 alkaen. Olen tuottanut ja koordinoinut tapahtumia yrittäjänä ja kuntasektorin toimihenkilönä Pielisen Karjalan alueella. Palvelualan ammattilaisena tavoitteenani on mieleenpainuva, karjalaiseen mielenmaisemaan sopiva iloinen tapahtuma, johon voi osallistua matalalla kynnyksellä ja se tuo taloudellista ja sosiaalista lisäarvoa osallistujalleen myös tulevaisuudessa.  

Maaseudun tulevaisuutta koskevia keskustelunaiheita on esillä Maaseutuparlamentin keskusteluissa ja kumppanuustorilla. Ideatorilla tuodaan esille alueemme käytännön arkielämän parhaita ratkaisuja ja Karjalaisella kaupparaitilla pääsee tutustumaan kaupanteon lomassa muihin alueemme yrityksiin ja toimijoihin. Pielisen lumoa ja vaaramaisemien kauneutta sisältävät opintoretket luovat osallistujille kuvan meidän arkipäivästämme Nurmeksessa ja lähialueilla.  

Maaseutuparlamentin toteuttamiseen tarvitaan juuri sinua, olitpa uusi tai tuttu yhteistyökumppani ja muu toimija. Yhdessä voimme laajemmalla rintamalla tuoda esille alueemme vahvuuksia. 

Tapahtuma saa hetkellisesti laajaa näkyvyyttä kotimaisissa medioissa. Käytetään tämä tilaisuus parhaalla mahdollisella tavalla.  

Ota yhteyttä ja tule mukaan, tehdään Maaseutuparlamentista meidän yhteinen näyteikkunamme muualle Suomeen! 

Ota yhteyttä Virpiin

050475 6658

LinkedIn

Whatsapp